• Érdemes ellátogatni Cserkeszőlőre, hiszen nem véletlen, hogy egyre többen kedvelik a termálfürdőjéről ismert üdülőhelyet.

  • Van egy elég jó szállástippünk is azoknak, akik cserkeszőlői üdülést terveznek.

Az Alföld északi részén található Cserkeszőlő csak 1952 óta számít önálló településnek. A létét tulajdonképpen az itt feltörő termálvíznek és a hozzá kapcsolódó termálfürdőnek köszönheti. A kitűnő gyógyvíz és a folyamatosan fejlesztett fürdő révén mára Cserkeszőlő nemcsak a térségben, hanem az országos szinten is a legkedveltebb fürdőhelyek közé nőtte ki magát.

Jól mutatja ezt, hogy a kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák száma alapján az ország tíz legnépszerűbb termálfürdős települése között található Cserkeszőlő. Sokatmondó az is, hogy az idei Év Fürdője szavazáson a hatodik helyen végezett a termálfürdőjük, méghozzá az országos kategóriában.

Akik eltöltenének néhány napot az üdülőhelyen, azok számos cserkeszőlői szálláshely közül válogathatnak. Ezeken belül különösen jó ár-érték arányú lehetőséget jelent a Solaris Apartman & Resort. Össze is gyűjtöttünk öt érvet az apartmanház mellett.

Solaris Cserkeszőlő apartman

1. Hotelszintű szolgáltatás. Kifejezetten színvonalas ellátást nyújtanak, de mindezt úgy, hogy egyszerre biztosítják az apartmanházak jelentette szabadságot is. A szobáik tágasak, nappalival, konyhával, külön hálószobával felszereltek. Lehetőség van reggeli, vagy akár félpanziós ellátás igénybevételére is. Nagy előnyük, hogy recepcióval is rendelkeznek, így érkezéskor, távozáskor, vagy bármilyen kérdés esetén könnyen elérhető a személyzet.

A vendégek kényelmét szolgálja az is, hogy a superior apartmanokban és a penthouse lakosztályban úgynevezett hotel boxpring ágyak találhatók. Erről azt érdemes tudni, hogy jellemzően a 4 és 5 csillagos szállodákban használják és a speciális kialakításuknak köszönhetően kiemelkedő kényelmet biztosítanak. Az említett két apartmantípusban párna menüvel is várják a vendégeket, ami azt jelenti, hogy háromféle párna közül választhatnak az igényeiknek megfelelően.

Solaris Cserkeszőlő apartman

2. Privát termálvíz a fürdőszobákban. Az összes apartman fürdőszobájában egy külön csaptelepet megnyitva cserkeszőlői termálvízzel engedhetik tele a kádat. Így akár egy-egy plusz fürdőzést is beiktathatnak a nap végén, azaz még inkább érvényesülhet a termálvíz kedvező hatása.

3. Fürdőhöz való közelség. A Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központtal pont szemben található az apartmanház. Kényelmesen átsétálhatnak a fürdőbe, ahonnan pedig bármikor „hazaszaladhatnak”, szinte olyan, mintha a fürdő területén lenne a szállásuk.

Cserkeszőlő fürdő tél

4. Díjmentes szolgáltatások. Említettük, hogy kényelmesen jöhetnek-mehetnek a fürdő és az apartmanház között. Ez már csak azért is lehetséges, mert a szállásdíj tartalmazza a korlátlan számú átjárást biztosító fürdőbelépőt is. Ugyancsak a díjmentes szolgáltatások közé tartozik a ház teljes területén elérhető vezeték nélküli internet, valamint a zárt parkoló használata.

Solaris Cserkeszőlő

5. Családbarát szolgáltatások. Kisgyerekkel is bátran útra kelhetnek, ha a Solaris Apartman & Resortban szállnak meg, mert igény esetén kiságyat, babakádat, etetőszéket készítenek be a szobába. Lehetőség van családi apartman foglalására is, ami két külön hálószobából áll, de mosást, szárítást és vasalást is tudnak helyben biztosítani. Szintén említést érdemelnek a kölcsönzési lehetőségek: lehetőségük van Grand Tour Gokart, bringó-hintó és kerékpár bérlésére.

Ide kattintva minden információt megtudhatnak a Solaris Apartman & Resort szolgáltatásairól, árairól, itt a kedvező csomagajánlataikat is megnézhetik.

Érdemes azt is tudni, hogy névre szóló ajándékutalvány vásárlására is lehetőséget biztosítanak, ami remek meglepetés lehet karácsonyra, vagy bármilyen egyéb jeles alkalomra. Erről a lehetőségről bátran érdeklődhet az apartmanház elérhetőségein.

Cserkeszőlő termálfürdő

A cikk megjelenését a Solaris Apartman & Resort támogatta.