• Hétköznapi kedvezmény a délutáni belépőkre, hétfői és szerdai akciók, vasárnapi büféebéd.

  • Tiszakécskén többféle akcióval várják a fürdővendégeket.

A fürdők kedvelői számára egész évben remek úti cél lehet a tiszakécskei Barack Gyógy- és Élményfürdő. A létesítményben 10 medence és egy minden igényt kielégítő szaunavilág áll a vendégek rendelkezésére.

A fürdőben gyógyvizes-, élmény-, úszó- és gyermekmedencék közül válogathatnak. A szaunavilágban pedig infraszauna, rózsabarack aromaszauna, finn szauna, stollen szauna, továbbá gőzkamra, sókamra, merülőmedence, Kneipp-taposó, tepidárium és a kuriózumnak számító homokfürdő pihenő található.

A fürdőben jelenleg párhuzamosan többféle akció is elérhető, ezeket gyűjtöttük most össze.

Őszi feltöltődés: 16 óra után minden egyes nap olcsóbb, délutáni jegyeket is kínálnak, de hétköznapokon még ebből az árból is 20 százalékos kedvezményt biztosítanak. Az akció a felnőtt, a gyermek és a nyugdíjas belépőkre egyaránt érvényes és egészen az év végéig tart.

Szauna hétfő: jól indul a hét azoknak, akik szeretnek szaunázni, hiszen a hét első napjain 20 százalékkal olcsóbban kínálják a szaunavilágba szóló belépőket. A hétfői kedvezmény jövő év március végéig érvényes, ez alól csak december 23. és 30. jelent majd kivételt.

Termál szerda: a hét harmadik napján a fürdőbelépő mindössze 1500 forintba kerül, ráadásuk szerdánként a fürdő éttermében 50 százalékos kedvezménnyel kínálják az ételeket. A szerdai akció 2020. május 27-ig érvényes, kivételt pedig csak december 25. és január 1. fog jelenteni.

Barack termálfürdő TiszakécskeSunday Brunch: a fürdővel szomszédos Barack Thermal Hotel & Spa étterme vasárnaponként, 12 és 15 óra között korlátlan büféebédet kínál. Az étterem finomságai igen kedvező áron érhetők el. Ezekről és a többi kedvezményről is minden információt megtalál a fürdő honlapján.

+ 1 tipp azoknak, akik már a karácsonyi ajándékon gondolkodnak.
Akár egy üdülés, vagy fürdőbelépő, esetleg bérlet is lehet karácsonyi ajándék. Nem elcsépelt, kényelmesen beszerezhető és biztosan nagy örömet okoz a megajándékozottnak. A Barack Thermal Resort többféle ajándékutalványt is kínál. Konkrét szálláscsomagok, fürdőbelépők, szaunabelépők, bérletek is megvásárolhatók ebben a formában, de értékalapú szállásutalványt is kínálnak. Az online is megvásárolható utalványok akár egy évig érvényesek. Itt minden információt megtalálhat az ajándékutalványokról.

Barack termálfürdő TiszakécskeA cikk megjelenését a Barack Thermal Resort támogatta.