• A Barack Thermal Resort apartmanjainál közkívánatra újra elérhető a 2=3 akció.

  • A karácsonyig érvényes szálláscsomag a fürdőbelépőt is magában foglalja.

Lassan kezdődik a karácsony előtti fejhajtás, amit elől sokan inkább elmenekülnének. A jó hír az, hogy ezt akár meg is tehetik, hiszen a tiszakécskei Barack Thermal Resort egy igen kedvező szállásajánlattal állt elő, aminek révén rápihenhetnek a közelgő év végi ünnepekre.

Az ideális kikapcsolódási lehetőséget jelentő Tiszakécske Budapesttől 120 kilométerre, Kecskeméttől 34 kilométerre található, nyugodt, barátságos természeti környezetben, a Tisza partján. A Barack Thermal Resort üdülőközponton belül egy 10 medencés gyógy- és élményfürdő, valamint egy minden igényt kielégítő szaunavilág is a vendégek rendelkezésére áll.

A Barack Thermal Resort akciója azok számára jó választás, akik karácsonyig még három éjszakára el tudnak otthonról szakadni és apartmanos ellátást keresnek. A 2=3 akció ugyanis a Barack Thermal Apartmanoknál és a Barack Prémium Apartmanoknál érvényes. Mindkettőnél két éjszakás – hétköznapra eső – foglalás esetén a harmadik éjszakát ajándékba adják.

A Barack Thermal Apartmanok 13 házból állnak és az egyes házakhoz nappali, két hálószoba, konyha-étkező és fürdőszoba is tartozik, akár 6 személy számára is kényelmesek. A parkolás közvetlenül a ház mellett biztosított.

Tiszakécske Thermal apartmanok

Az újabb építésű Barack Prémium Apartmanok 12 egyedi tervezésű, letisztult, a skandináv dizájnt idéző házat foglalnak magukban, s mindez nyugodt, ősfás környezetben található. A teljesen felszerelt apartmanok 27 és 53 négyzetméteresek. A parkolás itt is megoldható a házak mellett.

Tiszakécske Barack Prémium Apartman

Mindkét szállástípus esetén külön díj fizetése nélkül használhatják a közeli gyógy- és élményfürdő szolgáltatásait. Ebbe beleértve a távozás napját, amikor akár zárásig is maradhatnak. Szintén mindkét apartmannál érvényes, hogy díjmentes wifi áll a vendégek rendelkezésére.

A Barack Prémium Apartmanokban olyan extra bekészítések is találhatók, mint a wellness törölköző, kávé és tea, valamint igény esetén a bababarát felszerelések. Sőt, ezt a szállástípust választó vendégek a szaunavilág szolgáltatásait is ingyen használhatják.

Az apartmanok alapesetben önellátóak, – hiszen a házak jól felszerelt konyhával rendelkeznek – viszont lehetőség van hidegtál rendelésére, ami felvágottakat, zöldséget, gyümölcsöt és pékárut tartalmaz.

A 2=3 akció mindkét apartman esetében még december 24-ig érvényes. A Barack Thermal Apartmanok akciójáról itt, a Barack Prémium Apartmanokról pedig ide kattintva tudhat meg minden további információt.

Tiszakécske 50 felettiek

A cikk megjelenését a Barack Thermal Resort támogatta.