• Február 14-én Valentin-napi programmal várják a vendégeket a hajdúszoboszlói Aqua-Palace élményfürdőben.

  • A fürdőben akár különleges wellness kezeléseket is igénybe vehetnek.

Már hagyománya van annak, hogy a Valentin-napra valamilyen programmal készül a hajdúszoboszlói élményfürdő. Idén február 14., azaz Valentin-nap alkalmából a párokat romantikus szaunaszeánszokkal várják az Aqua-Palace szaunavilágában.

16 órától „rózsás aromák”, 17 órától „citromos álom”, 18 órától „epres hidratálás” néven tartanak szaunaprogramokat. Akik szeretnének részt venni a programokon, azoknak a fürdőbe szóló napijegyen felül egy 800 forintos kiegészítő belépőt kell váltaniuk.

A szaunavilágba szóló kiegészítő jegy megéri az árát, hiszen az élményfürdő szaunavilágában három finn szauna, két gőzkamra, két infraszauna, merülő- és taposómedence, sókamra és tágas pihenőtér található. A fürdő Valentin-napi programjáról ide kattintva olvashat bővebb információt.

Az Aqua-Palace-ba ellátogató pároknak érdemes tudni, hogy számos wellness szolgáltatás is elérhető az élményfürdőben. Ezek közé rengeteg különleges masszázs tartozik: frissítő és vitalizáló masszázsoktól kezdve egészen a kismama masszázsig bezárólag. Lehetőség van szoláriumozni és privát fürdőegység (jacuzzival, szaunával), vagy akár kétfős relax szoba is bérelhető.

Aqua-Palace szaunavilág

A fürdő wellness szolgáltatásai közül kiemelnénk két csomagajánlatot.

A méregtelenítő csomag 30 perces Dermalife-ot, 30 perces cellulit kezelést, 15 perces talpmasszázst, valamint egy kancsó teát tartalmaz. Mindez 7800 forintért vehető igénybe.

Akinek nem lenne ismerős a Dermalife: ez egy világszabadalommal védett rendszer, ami a megjelenésében leginkább egy fekvő szoláriumhoz hasonlít. A gép a gőz, az infravörös hő, a vibrációs masszázs, az aroma- és a gyógynövényes kezelések hatását ötvözi. Bőrszépítő, méregtelenítő hatással rendelkezik.

Az érzéki kényeztetés csomag 30 perces Pindasweda masszázst, 6 perc szoláriumot és egy kancsó teát foglal magában, az ára pedig 4000 forint.

A Pindasweda egy indiai eredetű aromamasszázs. Gyógynövényekkel teli, felmelegített kis zsákokkal masszírozzák át a beolajozott testet. A masszázs csökkenti az izmok, ízületek merevségét és nyugtató, stresszoldó hatású.

Az Aqua-Palace élményfürdő wellness szolgáltatásairól ide kattintva talál további információkat.

Aqua-Palace szaunavilág

A cikk megjelenését a Hungarospa Zrt. támogatta.