• Se szeri, se száma a Valentin-napi, sőt Valentin-hétvégi fürdős programoknak.

  • Lehet köztük egész jókat is találni.

  • Akadnak azért olyan akciók is, amelyek nem kapcsolódnak a Valentin-naphoz.

Fürdős programok és akciók február 11. és 16. között.

Hajdúszoboszló: február 14-én a Valentin-nap alkalmából szaunaszeánszokat tartanak az Aqua-Palace élményfürdőben. A programról minden tudnivalót megtalál a fürdő honlapján.

Tiszakécske: érdemes kihasználni a Barack Gyógy- és Élményfürdő „Téli feltöltődés” nevet viselő akcióját. Ez azt jelenti, hogy hétköznapokon a délutáni jegyárból 20 százalékos kedvezményt biztosítanak. Az akció a felnőtt, a nyugdíjas és a gyerek belépőkre egyaránt vonatkozik és március 14-ig tart.

Agárd: már csak február 29-ig érvényes az Agárdi Termálfürdő gyógyászati akciója. Ennek keretében a tb-s, 60 kezelésből álló kúracsomag árából jelentős kedvezményt biztosítanak a Fejér megyében élő nyugdíjasok számára. A csomag így mindössze 21 ezer forintba kerül. A gárdonyi, agárdi és dinnyési nyugdíjasok további kedvezményt is kapnak ebből az árból, nekik csak 18 ezer forintot kell fizetniük.

Budapest: Valentin-napi akciót hirdetett a Király Gyógyfürdő a február 14. és 16. közötti időszakra. Akik ezen a hétvégén szaunás kádfürdőt foglalnak, azok a fürdő vendégei egy üveg pezsgőre. A szaunás kádfürdő 2 fő részére, 2 órára 6900 forintba kerül.

Debrecen: február 15-én (szombaton) zenés éjszakai fürdőzést rendeznek az Aquaticum mediterrán élményfürdőben. A fürdőbuli 21 órától éjjel 3-ig fog tartani (a medencéket 02:30-kor zárják). Az esti fürdőbelépő 2200 forintba kerül fejenként. Akiknek van aznapra érvényes belépőjük, azok 1200 forint ellenében maradhatnak az esti programon. Az éjszakai fürdőzés ideje alatt a szaunacentrum szolgáltatásait 500 forintos kiegészítő jegy ellenében használhatják.

Igal: február 15-én és 16-án Valentin-napi hétvége lesz az Igali Gyógyfürdőben. A vendégek mindkét nap szaunaszeánszokon és aquafitneszen vehetnek részt. Vasárnap délután zenés medencefürdőzést is rendeznek, 15 órától pedig két sztárvendég, Weisz Viktor és Sipos Tomi szórakoztatja a vendégeket.

Komárom: február 15-én éjszakai fürdőzést rendeznek a Brigetio Gyógyfürdőben. A program 20:30-tól éjfélig tart. A fürdő egyik erőssége a szaunavilág és az esti fürdőzésekkor szaunaszeánszokat is szoktak tartani. A mostani alkalom sem lesz ez alól kivétel, a fürdővendégek három szaunafelöntésen is részt vehetnek.

Lenti: február 14-re Valentin-napi kedvezménnyel készül a Lenti Termálfürdő. A párok számára ingyen biztosítanak egy szauna rituálét, valamint egy-egy pohár pezsgőt. Az ezzel kapcsolatos további tudnivalókat megtalálják a fürdő weboldalán.

Makó: Valentin-hétvége lesz a Hagymatikum fürdőben ezen a héten pénteken, szombaton és vasárnap. Mindhárom napra különleges páros masszázzsal és romantikus szaunaszeánszokkal készül a fürdő. Szombaton 18 órától táncbemutatóval, táncoktatással és szerelmes dallamokkal várják a vendégeket.

Mórahalom: kedvezményes esti fürdőbelépőket kínál a Mórahalmi Gyógyfürdő. A nyitvatartás utolsó négy órájában kapható esti belépő hétfőn, kedden, szerdán 16 óra után és csütörtökön, pénteken 18 óra után 1700 forintba kerül. Szombaton 18 óra, vasárnap 16 óra után pedig 2000 forintba.

Zalakaros: szauna hétvégét rendeznek – a Valentin-nap jegyében – a Zalakarosi Fürdőben. A fürdő vadonatúj szaunavilágában pénteken és vasárnap négy, szombaton öt szaunaszeánsszal várják az érdeklődőket.