• Minden egyes nap csak este 10 órakor zárnak.

  • Ezen felül rendszeresen szerveznek éjfélig tartó fürdős programokat is.

  • Melyik ez a fürdő?

Az éjszakai fürdőzés, mint új „műfaj” a 60-as, 70-es években jelent meg idehaza. Akkoriban nyaranta számos fürdő bevezette az éjszakai nyitvatartást, amit különféle programokkal is összekötöttek. Az éjszakai fürdőzést egyébként eredetileg a meleg nyári időjárás hívta életre, ugyanis sokan arra panaszkodtak, hogy a kánikula idején napközben nem tudják használni a szabadtéri termálmedencéket.

Manapság is népszerű programnak számít az éjszakai fürdőzés, aminek több oka is van. Egyrészt nagyon sokan leginkább esténként tudnak időt szakítani a fürdőlátogatásra. Másrészt a fürdők sok esetben akciókkal, programokkal is egybekötik a meghosszabbított nyitvatartást. Egy harmadik ok lehet, hogy éjszakánként meglehetősen hangulatos a fürdőzés, különösen a szabadtéri medencékben.

Az éjszakai fürdőzés kedvelőinek ideális hely lehet a Tiszakécskén található Barack Gyógy- és Élményfürdő, ahol a jelenleg érvényes nyitvatartási időnek köszönhetően minden nap kora estig fürödhetnek. A létesítmény ugyanis hétfőtől vasárnapig 9 órától 22 óráig tart nyitva. A pénztár 21 órakor zár, a medencéket pedig csak 21:45-kor kell elhagyni. A két gyógyvizes medencét ugyan picit előbb – 20 és 21 órakor – zárják, de a többi medence ezután is használható.

Tiszakécske éjszakai fürdőzés

A szaunázást kedvelőknek sem kell korán hazaindulniuk, mert a fürdő szaunavilágára is igaz a hosszú nyitvatartási idő. Minden nap 10 órától 21:45-ig használhatók a szolgáltatásaik.

Mindezek mellett gyakoriak a hagyományos éjszakai fürdőzések is a Barack Gyógy- és Élményfürdőben. Legközelebb február 22-én tartanak farsangi éjszakai fürdőzést, amikor éjfélig lesz nyitva a fürdő. Ezen az estén a vendégeket koktél és pizza akcióval, 18 és 19 órakor szaunaprogramokkal, 20 órától pedig filmvetítéssel várják. Sőt, a jelmezben érkezők ajándékot is kapnak.

Akik szeretnek előre tervezni, azoknak jó hír, hogy a Barack Gyógy- és Élményfürdő éjszakai fürdőzéseinek időpontjai az év végig ismertek.

Tiszakécske 50 felettiek

A cikk megjelenését a Barack Thermal Resort támogatta.