• Erre a hétre farsangi programokkal is készülnek a fürdők.

  • Ezek között gyerekfoglalkozások és szaunás éjszakai fürdőzések is lesznek.

  • Akadnak azért belépőjegyes akciók is.

Fürdős programok és akciók február 18. és 23. között.

Hajdúszoboszló: a Hungarospa fürdőkomplexumban párhuzamosan több kedvezmény is elérhető. Gyógyászati akciót, diákoknak szóló kedvezményt is kínálnak. Az erről szóló cikkünket ide kattintva találja.

Tiszakécske: február 22-én (szombaton) éjszakai fürdőzést rendeznek a Barack Gyógy- és Élményfürdőben. A vendégeket pizza és koktél akcióval, kétféle szaunaprogrammal és éjszakai filmvetítéssel várják. Az esti programról minden további információt megtalál a fürdő weboldalán.

Győr: február 22-én, azaz most szombaton éjszakai fürdőzést tartanak a Rába Quelle fürdőben. A program 20-tól 24 óráig fog tartani és az este folyamán két alkalommal szaunaszeánszokon is részt vehetnek a vendégek. Az esti belépőjegy 3100 forintba kerül, a szaunába is érvényes jegy ára 3900 forint. A napijegyes vendégek némi felárért maradhatnak az esti fürdőzésen is: a szimpla pótjegy ára 1000 forint, a szaunába is érvényes pótjegyé pedig 1500 forint.

Hajdúnánás: „páros kedd” néven hirdetett akciót a Hajdúnánási Gyógyfürdő. Keddenként egy megvásárolt belépő mellé egy jegyet ajándékba kapnak a vendégek. Az akció a felnőtt, a nyugdíjas, a diák és a szaunás napijegyre is érvényes. A keddi kedvezmény visszavonásig tart.

Igal: Fifty-Fifty néven hirdetett akciót az Igali Gyógyfürdő. Ennek a lényege az, hogy februárban és márciusban minden szerdán az 50 év felettieknek 50 százalékos kedvezményt adnak a belépő árából. Az akció keretében a napi belépőjegy mindössze 1150 forintba kerül.

Martfű: február 21-én (pénteken) szaunaest lesz a Martfű Termál Spában. A 20 órától kezdődő programon háromféle szaunafelöntésen vehetnek részt a vendégek. A szaunaestre 3000 forintért váltható belépőjegy.

Miskolctapolca: február 22-én napközben és éjszaka is érdemes lesz ellátogatni a Miskolctapolca Barlangfürdőbe, hiszen Farsangi Forgatag néven tartanak programokat. Délutánra gyerekfoglalkozásokkal készülnek, este 8-tól éjfélig pedig zenés éjszakai fürdőzésre kerül sor. Ezen belül 20, 21 és 22 órakor szaunaszeánszokon is részt vehetnek a forróság kedvelői. Az éjszakai fürdőbelépő egységesen 2000 forintba kerül.

Pápa: február 22-én farsangi éjszakai fürdőzés lesz a Várkertfürdőben. A jelmezben érkezők értékes nyereményekhez juthatnak. A zenés fürdőzésre a belépő ára 1500 forint, ugyanez elővételben 1100 forint, akik pedig jelmezben érkeznek, azoknak csak 900 forint. Február 23-án farsangi mulatság is lesz a Várkertfürdőben, ami azt jelenti, hogy a gyerekeket kézműves foglalkozásokkal várják, 15 órakor pedig Rudi bohóc érkezik a fürdőbe az interaktív műsorával.

Zalakaros: a nagykanizsai Fánkfesztivál alkalmából február 21-én 10 százalékos kedvezménnyel kínálja a családi komplex belépőket a Zalakarosi Fürdő. Továbbra is elérhető a fürdő „nyugdíjas csütörtök” nevű akciója, aminek keretében a hét negyedik napján a nyugdíjas vendégek 50 százalékos kedvezménnyel válthatnak komplex belépőjegyet.