• Többféle akcióval várja vendégeit a hajdúszoboszlói Hungarospa fürdőkomplexum.

  • A kisdiákok, a gyógyulni vágyók és a szaunázás szerelmesei is kedvezményeket vehetnek igénybe.

2020 szökőév, azaz a február egy nappal hosszabb lesz. Ebből az alkalomból a Hungarospa is csatlakozott a „Szökjön ki egy fürdőbe” kezdeményezéshez, aminek keretében február 29-én egy akcióval kedveskednek a vendégeknek. A Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben, az Aqua-Palace élményfürdőben és az Árpád uszodában is 800 forintba kerül a szaunába szóló kiegészítő jegy. A Szökjön ki egy fürdőbe akció keretében a hónap utolsó napján ezt féláron, azaz 400 forintért vásárolhatják meg.

Akik már részt vettek legalább két, társadalombiztosítás által támogatott gyógykúrán a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben, azok igénybe vehetik az úgynevezett törzsvendég kedvezményt. Ezt a gyógyászati csomag árából kapják és a mértéke alapesetben 10 százalék. Március 13-ig azonban megemelték a törzsvendég kedvezmény mértékét 20 százalékra. Érdemes ezzel az akcióval élni, hiszen így hétköznapokon az amúgy 1700 forintba kerülő csomagárért mindössze 1360 forintot kell fizetni. Ez nagyon jó ajánlat, mert napi négyféle kezelést és a fürdőbelépőt is magában foglalja. Ezen felül legalább négy napra érvényes csomag vásárlása esetén a vasárnapi fürdőbelépőt ajándékba adják.

Sőt, a kezelési napokon egy pohár gyógytea, vagy egy palack Pávai Vajna ásványvíz is a csomag része. Szintén a kezelési napokra érvényes lehetőség, hogy ingyen látogathatják az Árpád uszodát. A kezelőlappal pedig 20 százalékkal olcsóbban válthatnak belépőt az Aqua-Palace fedett élményfürdőbe.

Aqua Palace Hajdúszoboszló

Tavaly nyáron az alsó tagozatos általános iskolás tanulók egy Kajla útlevelet kaptak ajándékba. Jól jártak azok, akik ezt megőrizték, ugyanis a Kajla útlevéllel kedvezményt vehetnek igénybe az Aqua-Palace élményfürdőben: 25 százalékkal olcsóbban válthatnak diák belépőt, ami konkrétan azt jelenti, hogy 2400 forint helyett csak 1800 forintot kell fizetniük. A Kajla útlevélhez kapcsolódó kedvezmény június 30-ig érvényes.

A fenti akciókról és a fürdőről is minden egyéb tudnivalót megtalál ide kattintva, a Hungarospa weboldalán.