• Aki termálfürdő közelében és egy hangulatos településen töltené a húsvétot, annak van egy jó tippünk: Mosonmagyaróvár és a Flexum Thermal & Spa.

  • Két itteni szálloda is húsvéti csomagajánlatot kínál a vendégek számára.

  • Érdemes időben lefoglalni a húsvéti szállást.

Idén március 15. hétvége esik, emiatt az év első hosszú hétvégéje húsvétkor lesz. Akkor viszont egyből négynapos munkaszünetnek örülhetünk, hiszen április 10-től 13-ig tart a hétvége. Akik pár napos üdülést terveznek húsvétra, azoknak nem árt igyekezni a szállásfoglalással, ugyanis a tapasztalatok szerint a húsvéti időszakban gyorsan megtelnek a szálláshelyek.

A termálfürdők kedvelőinek ideális úti él lehet húsvétkor is Mosonmagyaróvár. A településen már több mint 50 éve működik termálfürdő és sokatmondó, hogy hatalmas külföldi vendégforgalmat bonyolít a település. Nem lehet véletlen, hogy rengeteg osztrák, német, cseh és szlovák turista választja pihenése helyszínéül a Mosoni-Duna és a Lajta összefolyásánál található települést.

A mosonmagyaróvári Flexum Thermal & Spa fürdőben hét medence áll a vendégek rendelkezésére. Ezek között gyógyvizes-, élmény- és úszómedencék egyaránt találhatók. A környék remek kirándulási lehetőségeket rejt és akár két országba is kiruccanhatunk, hiszen az osztrák és a szlovák határ is mindössze 15-20 percnyi autózásra található Mosonmagyaróvártól.

Az Aqua Hotel Termál a fürdő területén található, az Aquasol Resort pedig csak egy pár perces sétára fekszik a termálfürdőtől. Mindkét szálláshely összeállított egy-egy húsvéti csomagajánlatot. Előbbi szálloda akár családos vendégek számára is bátran ajánlható, utóbbi célközönségét pedig kifejezetten a párok jelentik, 12 év alattiakat nem is fogadnak.

Aqua Hotel termál Mosonmagyaróvár

A közvetlenül a termálfürdő mellett található Aqua Hotel Termál húsvéti csomagajánlata 2020. április 9. és 13. között foglalható, legalább 3 éjszakás tartózkodás esetén.

A csomag félpanziós ellátást (svédasztalos reggelit és igény szerint ebédet, vagy vacsorát) tartalmaz.

Aqua Hotel Termál termálmedence

A szállásdíj magában foglalja a hotel saját wellness részlegének a használatát, ahol termálmedence, valamint finn- és infraszauna található. Ezen felül a vendégek korlátlan számú átjárást biztosító belépőt kapnak a szomszédos Flexum Thermal & Spa-ba, továbbá ingyen igénybe vehetnek egy 15 perces masszázst. Jó tudni azt is, hogy a hazautazásuk napján is zárásig használhatják a wellness részleg és a termálfürdő szolgáltatásait.

Aqua Hotel termál Mosonmagyaróvár

A négycsillagos, 18 szobás Aquasol Resort egy hangulatos utcában, a termálfürdőtől mintegy 300 méterre található. A húsvéti csomagajánlatuk szintén 2020. április 9. és 13. között foglalható, 3 éjszakás tartózkodás esetén. Az ajánlat reggelit és a Malom Caféban elfogyasztható háromfogásos vacsorát foglal magában.

Az Aquasol Resort egy saját medencével és szaunával is rendelkezik, amit természetesen a vendégek korlátlanul használhatnak. Ezen kívül a tartózkodásuk ideje alatt biztosított számukra a korlátlan számú ingyenes belépés a Flexum Thermal & Spa fürdőbe.

Aquasol Resort Mosonmagyaróvár

Aquasol Resort MosonmagyaróvárA cikk megjelenését az Aqua Hotel Termál és az Aquasol Resort támogatta.