• Szakorvosi rendelés, kitűnő gyógyvíz és gyógyászati kezelések vehetők igénybe egy helyen.

  • Kifejezetten a 60 év felettiek igényére szabott csomagajánlatokat állított össze a Barack Thermal Hotel & Spa.

  • Az egyik csomag ajándék wellness kezelést is magában foglal.

60 év felett általában már nem pusztán a kikapcsolódás miatt keresik az emberek a fürdőhelyeket, hanem valamilyen meglévő egészségügyi problémájukat is kúrálnák. Számukra az olyan üdülőhelyek lehetnek ideálisak, ahol gyógyvíz és különféle gyógyászati kezelések, szakorvosi rendelés is található. Ideális esetben pedig a szálláshely és a fürdő között sem kell nagy távolságot megtenni.

Már csak ezért is jó választás a gyógyüdülést keresőknek a Tiszakécskén található Barack Thermal Resort. Az üdülőközpont gyógy- és élményfürdőjében minősített gyógyvíz várja a vendégeket. Hétfőnként belgyógyász, angiológus (érgyógyász)-belgyógyász és reumatológus szakorvos rendel.

A társadalombiztosítás által támogatott fürdőkezelések közül helyben elérhető a medencefürdő, a gyógyvizes kádfürdő, az iszappakolás, a szénsavas kádfürdő, az orvosi gyógymasszázs, a víz alatti vízsugármasszázs és a víz alatti csoportos gyógytorna.

Ráadásul ezzel nem ér véget a gyógyászati kínálat, ugyanis – többek között – elektroterápiás kezelésekre, az érbetegségeknél nagyon hatékony szén-dioxidos gyógygázfürdőre (amiről ide kattintva nézhet meg egy videót) és egyéni gyógytornára is lehetőség van fürdőkomplexumon belül.

szénsavfürdő Tiszakécske

A négycsillagos Barack Thermal Hotel & Spa és a fürdő között biztosított a közvetlen átjárás, de akár a szállodai szobában is élvezhetik a termálvíz kedvező hatását. A földszinti fürdőszobákban ugyanis – az akadálymentesített kivételével – közvetlenül is elérhető a tiszakécskei termálvíz.

A Barack Thermal Hotel & Spa kétféle csomagajánlatot is összeállított a 60 év felettieknek. A „Senior kedvezmény – korral jár!” és a „Senior Plusz” csomagok közös pontja, hogy félpanziós ellátást tartalmaznak. Ezen felül a vendégek külön díj fizetése nélkül használhatják a fürdőkomplexum és a szaunavilág szolgáltatásait, ebbe beleértve a távozásuk napját is, amikor akár zárásig is maradhatnak.

Barack termálfürdő Tiszakécske

A parkolás ingyenes, ahogy a wifi használata is, strandtörölközőt és fürdőköpenyt biztosít a hotel, a szobákban pedig kávé- és teabekészítés található. Szintén közös pont, hogy legalább háromalkalmas gyógyászati csomag igénybevétele esetén hétfőnként ingyenes szakorvosi konzultáción vehetnek részt.

Érdemes megnézni a két csomagajánlat különbségeit is.

„Senior kedvezmény – korral jár!” csomag: legalább 3 éjszakás tartózkodás és vasárnapi, hétfői, vagy keddi érkezés esetén érvényes.

„Senior Plusz” csomag: legalább 2 éjszakás tartózkodás estén foglalható és egy ajándék wellness kezelést is tartalmaz:

– 2 vagy 3 éjszakás foglalás esetén: egy Kurland reggeli ébresztő kezelést, azaz egy meleg illóolajos nyakpakolást balzsamos talpmasszázzsal. (A kezelés 20 perces).

– 4 vagy 5 éjszakás tartózkodás esetén: egy Kurland tiszai Barack termál kezelést. Ez egy barackos testpakolás, frissítő testmasszázzsal. (A kezelés 50 perces).

A csomagokról itt és itt talál bővebb információkat.

Tiszakécske 50 felettiek

A cikk megjelenését a Barack Thermal Resort támogatta.