• A tiszakécskei Barack Thermal Resort időseknek, fiataloknak, kisgyerekes családoknak egyaránt kitűnő nyaralási célpont lehet.

  • Érdemes jó előre gondoskodni a nyári szállásról.

Budapesttől másfél órát, Debrecenből nagyjából két órát kell autózni Tiszakécskéig, ami amolyan titkos tipp is lehet a nyári üdülésüket tervezőknek. A Tisza közelsége és a szép természeti környezet garancia a nyugodt pihenésre, de számtalan kirándulási lehetőséget is rejt ez a környék. Tiszakécskén található a Barack Thermal Resort üdülőközpont. Itt egy 10 medencés gyógy- és élményfürdő, minden igényt kielégítő szaunavilág, 2020 júniusától egy izgalmas, családi csúszdapark, valamint többféle szálláslehetőség is a vendégek rendelkezésére áll. Utóbbiak közé tartozik az 50 szobás, négycsillagos Barack Thermal Hotel & Spa.

Több érvet is fel tudunk sorolni a szálloda mellett:
– Olyan ingyenes szolgáltatásokat nyújtanak, amiért máshol pénzt kérnek. A parkolás ingyenes, akik pedig tömegközlekedéssel érkeznek, azoknak – előzetes egyeztetés után – transzfert biztosítanak a buszpályaudvarról, vagy a vasútállomásról a szállodáig. A szállásdíj tartalmazza a gyógy- és élményfürdő, valamint a szaunavilág használatát is. Ez igaz a távozás napjára is, amikor felár nélkül zárásig maradhatnak a fürdőben, illetve a szaunavilágban. Továbbá minden szobában kávé- és teabekészítés is található.

– Családbarát szolgáltatások. A fürdőkomplexum szabadtéri és beltéri gyermekmedencével is rendelkezik. A kültéri esetében klórmentes víztisztítási eljárást alkalmaznak. A nagyobb gyerekeknek hatalmas élményt jelent a csúszdás kalandmedence, a kis és nagy kamaszoknak pedig biztosan tetszeni a nyáron nyíló csúszdapark. Bababarát bekészítés is igényelhető a szobákba, ezek közé tartozik a fürdető kád, az etetőszék, a fellépő, a WC szűkítő. A családos vendégek számára szintén előnyös, hogy a szálloda egyes szobái leválasztott hálórésszel rendelkeznek, illetve néhány szobában emeletes ágy is található.

Barack élményfürdő Tiszakécske

– Termálvíz a fürdőszobában. A hotel földszinti szobáiban – az akadálymentesített kivételével – közvetlenül elérhető a tiszakécskei termálvíz.

– Nyári programok a fürdőben. Június 20-tól kezdődően a nyári tanítási szünet ideje alatt a Barack Gyógy- és Élményfürdőben kézműves foglalkozásokat és animációs programokat tartanak. A nyári szünet hétvégéin pedig sztárfellépők érkeznek a fürdőbe.

Tiszakécske Barack Hotel

A nyári üdülés kapcsán nem érdemes halogatni a szállásfoglalást. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján a nyári férőhelyek – különösen a felkapottabb időszakokban – hamar betelnek.

A Barack Thermal Hotel & Spa többféle nyári csomagajánlatot is kínál a vendégeknek. Ezeknek a közös pontja, hogy félpanziós ellátást, ingyenes fürdőköpenyt és strandtörölközőt, korlátlan wifit tartalmaznak. Ahogy említettük a vendégek ingyen használhatják a fürdőkomplexum és a szaunavilág szolgáltatásait, valamint részt vehetnek a fürdőben rendezett nyári programokon, továbbá a hétvégi élőzenés vacsorákon.

A csomagok része egy félliteres ajándék ásványvíz, egy 1000 forint értékű wellness kupon, valamint a szobákban kávé- és teabekészítés.

Nyári hetek árelőnnyel csomag: a kedvező árú ajánlat június 1. és 28. között foglalható, legalább 2 éjszakás tartózkodás esetén. A csomagról itt talál további információt.

Pezsgő nyár csomag: ez június 28. és augusztus 31. között foglalható, szintén legalább 2 éjszaka esetén. Itt minden további tudnivalót megtalál a csomagról.

Álom nyaralás csomag: a fentiekkel ellentétben ez legalább 5 éjszakás foglalás esetén, vasárnapi érkezéssel érvényes. A június 14. és augusztus 31. között igénybe vehető ajánlatról itt olvashat el minden információt és akár egyből le is foglalhatja a nyári szállását.

Barack Hotel TiszakécskeA cikk megjelenését a Barack Thermal Resort támogatta.