• Több fürdőbe is olcsóbban válthatunk belépőt, illetve egyes helyeken a wellness szolgáltatásokat kínálják jelentős kedvezménnyel.

  • Nem maradnak program nélkül az szaunázás kedvelői sem.

Fürdős programok és akciók február 25. és március 1. között.

Hajdúszoboszló: április 30-ig még előszezoni áron kínálja a NEAK által támogatott gyógyászati csomagját a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő. Ezen felül február 29-én a gyógyfürdő, az élményfürdő és az uszoda esetében is féláron vásárolható meg a szaunába érvényes kiegészítő jegy.

Tiszakécske: február 29-én (szombaton) egy kedvezményes ajánlattal várja vendégeit a Barack Gyógy- és Élményfürdő. A Caracalla masszázs kádfürdő 50 százalékkal olcsóbban, 2000 forintért vehető igénybe.

Budapest: megéri összefogni az ismerősökkel, rokonokkal és február 29-én felkeresni az Aquaworld élményfürdőt. Szombaton ugyanis 4 darab napijegy együttes vásárlása esetén a végösszegből 25 százalékos kedvezményt biztosítanak. Az akció csak a helyszínen vásárolt belépőjegyekre érvényes.

Győr: február 28-án (pénteken) szaunaesttel várja vendégeit a Rába Quelle termálfürdő. Az este folyamán négy szaunaszeánszon is részt vehetnek. A szaunás belépő 2900 forintba kerül, a szaunaszeánszokon pedig alkalmanként 500 forintért vehetnek részt.

Igal: az 50 év felettieknek szerdánként különösen jó választás lehet az Igali Gyógyfürdő. A hét harmadik napjain ugyanis számukra mindössze 1150 forintba kerül a belépő. Az akció február és március minden szerdájára érvényes.

Hévíz: már csak február 29-ig tart a Tófürdő akciója, ezért aki teheti, annak érdemes kihasználnia. Pláne, hogy a Tófürdő nem nagyon szokott hasonló akciókat hirdetni. A kedvezmény a 3 órás belépőkre vonatkozik, amit 3200 forint helyett 2020 forintért vásárolhatnak meg azok, akik Somogy, Vas, Veszprém, vagy Zala megyei állandó lakosok.

Komárom: február 29-én feláron vásárolhatók meg a teljes árú, fürdőbe és szaunába érvényes belépőjegyek. Ez azt jelenti, hogy 3990 forint helyett 1995 forintba kerül az említett belépő a Brigetio Gyógyfürdőbe.

Leányfalu: a hónap utolsó napján, azaz február 29-én féláron válthatók belépőjegyek a Leányfalui Termálfürdőbe. A kedvezmény az ezen az estén (20 és 24 óra között) tartandó éjszakai fürdőzésre is érvényes.

Lenti: most szombaton, azaz február 29-én a Lenti Termálfürdőben 50 százalékos kedvezményt biztosítanak a szaunavilág belépők árából. Így az 1100 forintos jegy ezen a napon csak 550 forintba kerül.

Zalakaros: február 29-én szaunanapot tartanak a Zalakarosi Fürdő vadonatúj szaunavilágában. 13 órától kezdődően összesen hat szaunafelöntésen vehetnek részt a vendégek. Ezen a napon egy kedvezményt is kínál a zalakarosi fürdő: a „Kalifornia kád” nevű wellness szolgáltatásuk 50 százalékkal olcsóbban vehető igénybe. (A Kalifornia kád egy kétszemélyes, zene-, fény- és aromaterápiás pezsgőfürdőzést jelent).