• A nőnapra több fürdőben is programokkal, vagy éppen kedvezménnyel készülnek.

  • Néhány fürdő nyugdíjas kedvezményeket is kínál, de szaunaszeánszokból sem lesz hiány.

Fürdős programok és akciók március 3. és 8. között.

Hajdúszoboszló: március 8-án, nőnap alkalmából ajándékkal lepik meg az Aqua-Palace élményfürdőbe érkező hölgyeket, továbbá ezen a napon szaunaszeánszokat is tartanak.

Tiszakécske: továbbra is elérhető a Barack Gyógy- és Élményfürdő hétköznap délutáni akciója. Ennek keretében a délutáni belépők árából 20 százalék kedvezményt nyújtanak. Az akció a felnőtt, a nyugdíjas és a diák belépőkre egyaránt érvényes. Az akció április 30-ig tart, ez alól majd április 10. és 13. kivételt jelent. A kedvezményről további információkat olvashat a fürdő honlapján.

Budapest: március 7-én privát fürdőzési lehetőséggel egybekötött fürdőtúrát tartanak a budai Veli bej törökfürdőben.

Budapest-Csillaghegyi: nem program, hanem fontos információ, hogy március 5-én (csütörtökön) a Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő zárva lesz. Az éves, féléves és negyedéves bérlettel rendelkező vendégek ezen a napon a Paskál és a Dagály fürdőt látogathatják.

Cegléd: továbbra is érvényes a Ceglédi Gyógyfürdő “felező csütörtök” nevű akciója. Érdemes ezt kihasználni, hiszen jelentős kedvezményt nyújt: minden csütörtökön 50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatók meg az egész napos belépők. Ez a teljes árú, a kedvezményes és a családi belépőjegyekre is vonatkozik.

Győr: március 7-én, szombaton nőnapi éjszakai fürdőzést rendeznek a Rába Quelle fürdőben. A este 8 órától éjfélig tartó program alatt négy alkalommal szaunaszeánszokon is részt vehetnek a vendégek.

Igal: március 7-én ás 8-án nőnapi hétvégét tartanak az Igali Gyógyfürdőben. Mindkét nap a 18 év feletti hölgyeket egy 500 forint értékű masszázskuponnal ajándékozzák meg. Szintén mindkét nap 14, 15 és 16 órakor a hölgyek számára ingyenes szaunaszeánszokat tartanak. Vasárnap délután pedig nőnapi medencebált rendeznek Bodó Petivel.

Komárom: szaunázók napja lesz március 7-én a Brigetio Gyógyfürdőben. A nap folyamán összesen 6 szaunaszeánszot tartanak. Ezeken alkalmanként 550 forintért vehetnek részt a vendégek. A szaunaprogramokhoz a szaunavilágba érvényes belépőt is kell váltani.

Lenti: március 8-án a hölgyvendégeket egy 50 százalékos italkuponnal lepi meg a Lenti Termálfürdő.

Makó: március és április hónapokra akciós nyugdíjas bérletet kínál a Hagymatikum termálfürdő. A nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező vendégek 10 ezer forintért válthatnak havibérletet. Akiknek pedig még Makó kártyájuk is van, azoknak a nyugdíjas bérlet mindössze 5000 forintba kerül. A bérlet annyi megkötéssel jár, hogy hétfőtől péntekig használható és április 10-én és 13-án nem lesz érvényes.

Sárvár: a közkedvelt “nyugdíjas kedd” kedvezmény mellett egy másik, a nyugdíjas korosztálynak szóló akciót is kínál a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő. 5 darab kedvezményes nyugdíjas belépő megvásárlása esetén ugyanis a hatodikat ingyen biztosítják. A június 12-ig tartó akcióról minden további információt megtalál a fürdő weboldalán.

Tamási: március 8-án nőnapi chippendale show lesz a Tamási Termálfürdőben. A program 20:30-kor kezdődik, a fürdő pedig ezen a napon éjfélig tart nyitva.