• Sokféle akcióval és programmal készülnek erre a hétre a hazai fürdők.

  • Egész sok szaunás program és esti fürdőzés lesz, de különféle kedvezményekből sincs hiány.

Fürdős programok és akciók március 10. és 15. között.

Hajdúszoboszló: továbbra is érvényes az Aqua-Palace élményfürdő Kajla akciója. Ennek keretében a Kajla útlevéllel rendelkező gyerekek (tavaly minden alsós általános iskolás kapott ilyen útlevelet) 25 százalékos kedvezménnyel, 1800 forintért vásárolhat diák belépőjegyet. Az akció június 30-ig tart. A Hungarospa további akcióiról ide kattintva tájékozódhat.

Tiszakécske: március 14-én (szombaton) retro éjszakai fürdőzést rendeznek a Barack Gyógy- és Élményfürdőben. Ezen a napon a vendégeket éjfélig tartó nyitvatartással, koktél és pizza akcióval, szaunaprogramokkal és esti filmvetítéssel várják.

Győr: március 13-án szaunaestet rendeznek a Rába Quelle fürdőben. A vendégeket frissítőkkel, gyümölcsökkel, két ceremónia helyszínnel és négy szaunafelöntéssel várják. A szaunás belépőjegy 2900 forintba kerül, a felöntéseken alkalmanként 500 forintért vehetnek részt.

Igal: ünnepi hétvégét tartanak március 14-én és 15-én az Igali Gyógyfürdőben. Mindkét nap 11 és 14 órakor aquafitness lesz a belső termálmedencénél. Szombaton délután 2-től retro disco veszi kezdetét a külső termálmedencénél, 15 órakor pedig egy sztárvendég, Zalatnay Sarolta fog fellépni. Vasárnap is lesz délutáni zenés fürdőzés a külső termálmedencénél. Ezen felül a gyerekeket csillámtetoválással, arcfestéssel, lufibohóccal, kézműves foglalkozásokkal várják. Továbbá a délután folyamán három szaunaszeánszot is tartanak.

Komárom: március 14-én éjszakai fürdőzés lesz a Brigetio Gyógyfürdőben. Nem maradnak el az ilyenkor megszokott szaunaszeánszok sem, amelyekre 21, 22 és 23 órakor kerül sor. Az esti fürdőzés 20:30-tól éjfélig fog tartani.

Makó: nagyon jó akciót hirdetett a nyugdíjasok számára a makói Hagymatikum fürdő. Márciusra és áprilisra havibérletet vásárolhatnak, ami pusztán annyi megkötéssel jár, hogy hétfőtől péntekig érvényes, illetve majd a kiemelt hétköznapi időszakokban nem használható. Utóbbi csak két napot jelent: április 10. és 13. Cserébe a havibérlet ára a nyugdíjasoknak mindössze 10 ezer forintba kerül, a Makó kártyával rendelkezők pedig 5000 forintért vásárolhatják meg a bérletet.

Martfű: március 14-én, szombaton tavaszköszöntő éjszakai fürdőzés lesz a Martfű Termál Spában. A program 20:30-tól éjjel 1-ig tart, 22 órától pedig filmvetítés is lesz. A belépőjegy 1500 forintba kerül.

Miskolctapolca: fürdőruha mentes szaunanapot tartanak március 14-én a Miskolctapolca Barlangfürdőben. A szaunafelöntésekre 20, 21 és 22 órakor kerül sor, a részvétel előregisztrációhoz kötött.

Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő: március 9. és 13. között az Aquarius Élményfürdő csúszdái, hullámmedencéje és sodrófolyosója nem üzemel. A karbantartás ideje alatt a napi belépőkre 20 százalékos kedvezményt biztosítanak. A kedvezmény nem vonatkozik a baby jegyre, a nyugdíjas hétfő akcióra és a délutáni szaunás, valamint úszójegyekre.

Sárvár: március 13-án, pénteken éjszakai fürdőzés lesz a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben. A szaunavilág éjjel 1-ig, a fürdő éjjel 2-ig lesz nyitva. 19 órától az esti belépő 2100 forintba, a szaunába szóló kiegészítő jegy 800 forintba kerül.

Zalakaros: március 13. és 15. között szaunafesztivált tartanak a Zalakarosi Fürdő új szaunavilágában. Elképesztően sok szaunaszeánszuk lesz a három nap alatt.