• A szaunázás kedvelőinek jó hír, hogy egy exkluzív szaunavilággal bővül a Zalakarosi Fürdő kínálata.

  • A kétszintes szaunarészleg közel 200 főt tud egyszerre fogadni.

A gyógycentrum felújítása és a termáltó vízzel való feltöltése után ismét egy újdonság várja a Zalakarosra látogató vendégeket. Ezen a héten, egészen pontosan december 20-án, pénteken ugyanis átadják a vadonatúj szaunavilágot.

Az élményfürdővel közvetlen összeköttetéseben álló szaunavilág kétszintes és közel 200 fő befogadására alkalmas. A szolgáltatásai közé tartozik többek között a finn szauna, a gőzkabin, hideg- és melegvizes merülőmedencék, jacuzzi és tepidárium.

Az új szaunavilág komplex belépőjegy megváltása, valamint egy 1000 forintos kiegészítő jegy ellenében lesz látogatható. Ez jelenleg egy felnőtt belépő esetében összességében 5400 forintos jegyárat jelent. Az új részlegben rendszeresek lesznek a szaunaprogramok, ezekre alkalmanként 600 forintba kerül a belépő.

Már érdemes lesz pénteken, a nyitás napján felkeresni a szaunavilágot, ugyanis egész nap meglepetés szaunaceremóniákkal várják az érdeklődőket. A szaunaprogramokra majd aznap a helyszínen lehet feliratkozni.

szauna szaunázás betegen

Szintén a Zalakarosi Fürdőhöz kapcsolódó információ, hogy ezen a héten idén utoljára lehet igénybe venni a „nyugdíjas csütörtök” kedvezményt. Ez azt jelenti, hogy csütörtökön a nyugdíjas vendégek 50 százalékos kedvezménnyel válthatnak komplex belépőjegyet. Akik szeretnének élni a kedvezménnyel, azok ne felejtsék otthon a nyugdíjfolyósító által kiadott nyugdíjkártyájukat, ugyanis ezt kérhetik a pénztárnál.