Hódítanál a strandon a számodra legelőnyösebb fürdőruhában? Akkor nézz körül a budmil webáruházában, ahol nem csak bikinit, de egyrészes fürdőruhát és tankinit is találsz!  Válassz egy fürdőruhát, amiben ragyoghatsz a parton!

A bikini nélkülözhetetlen kiegészítője a forró nyárnak, így itt az ideje, hogy beszerezd a tökéletes darabot, ami fazonban és színben is kiemeli testalkatod előnyeit! Amikor fürdőruha vásárlásra kerül a sor, elhanyagolhatatlan, hogy tisztában legyünk testünk adottságaival, hiszen fontos tudni, hogy egy széles csípőt, esetleg fiúsabb testalkatot, hogy tehetünk vonzóbbá.

Női fürdőruha manapság már a szivárvány minden színében kapható, a fazonokról nem is beszélve!

A klasszikus háromszög alakú bikinifelső szinte kivétel nélkül minden nőnek jól áll. A legtöbb bikinifelső kivehető szivacsbetéttel van ellátva, így, ha nem szereted a plusz bélést, könnyedén megválhatsz tőle. A bikinialsó divat évről-évre változik, de a klasszikus bugyi forma örök kedvencünk marad. Az utóbbi években visszatért a 70-es évek bugyi divatja, a magasított derekú bikinialsó, amelyek jobban takarják a csípő- és derékrészt, de annál jobban formálják és kiemelik az alakot.

Az egyrészes fürdőruhák tökéletes választásnak bizonyulnak sportoláshoz és úszáshoz. Ha emellett a fazon mellett döntesz, akkor biztosan komfortosan érzed majd magad a parton, hiszen nemcsak divatos, hanem kényelmes is. A tankini típusú fürdőruha hasonlít az egyrészes fürdőruhához, de kialakítását tekintve más típusról beszélünk. Ha szereted variálni a felső- és alsó részeket, és megóvnád a hasad a leégéstől, akkor a tankinit neked találták ki.

Ismered a tankinit?

A tankini talán az egyik legmutatósabb, legkönnyebben variálható, és legkomfortosabb viseletet biztosító fürdőruha típus. Számos színben kapható, legyen az akár egyszínű, csíkos vagy mintás. A tankini hosszú felsőrészének köszönhetően megóvja hasad a leégéstől, és kényelmet biztosít akár a gyerekekkel való játékhoz a strandon, vagy bármilyen sporthoz.

Egyrészes fürdőruhák

Az egyrészes fürdőruha az utóbbi években tért vissza a divatba. A tankinihez hasonlóan ez a darab is praktikus sportoláshoz, és védi a hasat a leégéstől. A budmil kínálatában számtalan fazonban és színben elérhető.

A női bikini

A női bikini, az örök klasszikus, az örök visszatérő, a napozás leghűségesebb társa és a tiéd is. Bikini alsót és felsőt vehetünk együttesben, de külön-külön is, így könnyedén variálható és változatos vízparti viseletet kapunk.

fürdőruha termálfürdő

Összegzés

A budmil fürdőruhái minőségi anyagból készülnek, így garantálva a megbízhatóságot és időtállóságot. A kínálatban számos stílusú fürdőruha fellelhető, így mindenki megtalálja a hozzáillőt.