• A fürdős rendezvények mellett különféle akciókat is el lehet csípni.

  • Sok kedvezmény egész júliusban, vagy akár a nyár végéig is érvényes.

Budapest: a Budapest Gyógyfürdői Zrt. létesítményei közül a Csillaghegyi, a Lukács, a Rudas és a Széchenyi fürdőkben július végéig még 40 százalékos kedvezménnyel vásárolhatók meg a belépők. Érdemes ezt kihasználni, hiszen így például a Széchenyi Gyógyfürdőbe egy felnőtt belépő hétköznap 3500, hétvégén 3900 forintba kerül. Ilyen olcsó ez a későbbiekben biztosan nem lesz.

Bükfürdő: a gyerekeknek érdemes a Bükfürdő Thermal & Spába is magukkal vinniük az iskolában kapott Kajla útlevelet, ugyanis a nyár végéig egy meglepetés ajándékkal várják a kicsiket. Ez a lehetőség a gyermekjegy, vagy családi jegy vásárlása esetén érvényes.

Celldömölk: hétfőnként és csütörtökönként igazán megéri útba ejteni a Vulkánfürdőt, ugyanis jelentős kedvezménnyel válthatók belépőjegyek. Ezeken a napokon a felnőtt, diák és gyermek napijegy ára 1390 forint, a nyugdíjas napijegy pedig 990 forintba kerül. Celldömölki lakosok számára a 16 óra utáni belépő 900 forintba kerül. Az akció augusztus 31-ig tart.

Debrecen: július 11-én Aqua Manó Party lesz az Aquaticum strandfürdőben. A gyerekprogramokat 13:30 és 17:00 között tartják. Aki lemaradna, az ne bánkódjon, hiszen a nyár végéig minden szombaton megtartják az animációs foglalkozást.

Hajdúszoboszló: a Kajla útlevéllel rendelkező alsós általános iskolások a nyár végéig kedvezményes áron válthatnak belépőt a Hungarospa strandjára. Ez konkrétan azt jelenti, hogy számukra 2300 helyett 1800 forintba kerül a diákbelépő. Aki nem ilyen „kajlás” jegyet vásárol, annak érdemes megfontolnia az online jegyvásárlást, ugyanis augusztus közepén a netes vásárlók egy sorsoláson vesznek részt.

Igal: július 12-én, vasárnap családi napot rendeznek az Igali Gyógyfürdőben. Ezen a napon 10 éves kor alatt a belépés ingyenes. A fürdőben ugrálóvárral, trambulinnal, játszóházzal, arcfestéssel, kézműves foglalkozásokkal várják a vendégeket.

Magyarhertelend: július 12-én élőzenés blues koncertet tartanak a Hertelendi Termálfürdőben. A PMD Band koncertje 16 órakor fog kezdődni.

Makó: augusztus 31-ig úgynevezett Kamaszbérlet vásárolható a Hagymatikum fürdőben. A nyár utolsó napjáig érvényes bérlet ára mindössze 8900 forint. Kamaszbérletet a 18 év alattiak számára lehet vásárolni és a bérlet hétfőtől péntekig használható fel, ez alól csak augusztus 20-a és 21-i jelent kivételt.

Tiszakécske: ahogy írtuk, szombaton átadják a Barack Thermal Resort vadonatúj csúszdaparkját. A hivatalos átadás 11 órakor lesz, ezután a vendégek is birtokba vehetik a csúszdákat.