• A tiszakécskei Barack Thermal Resortban az extrémtől a szelídebb lejtésűig többféle csúszási lehetőség közül választhatnak az új csúszdapark látogatói.

  • Az első vendégek már ki is próbálhatják az újdonságot.

Július 11-én, 11 órakor tartották a Barack Thermal Resort vadonatúj csúszdaparkjának ünnepélyes átadását. Ezt követően a vendégek egyből birtokba is vehették a csúszdákat.

A fürdőnek eddig is volt egy szabadtéri óriáscsúszdája, azonban a közel harmincéves szerkezet már egyre kevésbé felelt meg a mai kor igényeknek. Ezért döntött úgy a Barack Thermal Resort vezetősége, hogy lebontják a régi csúszdát és idén év elején megkezdték egy új csúszdapark építését.

Főleg a kisgyerekes családok, illetve a fiatalabb vendégkör igényli ezt a szórakozási lehetőséget. Az ötemeletes csúszdaparkban közülük mindenki megtalálja a számára vonzó csúszási lehetőséget.

A tiszakécskei csúszdapark a következő egységekből áll:

– Az anaconda csúszda egy szelídebb lejtésű, közkedvelt típus, amelyet a kezdő csúszdázók is bátran használhatnak.

– A kétpályás családi csúszda – más néven versenycsúszda – nyitott szerkezetű, izgalmas gyorsasági versenyek rendezésére ad lehetőséget, mivel időmérő funkcióval is rendelkezik.

– A kamikaze csúszda a száguldás és az adrenalin szerelmeseinek lesz a kedvence. Szinte szabadesésélményt nyújt, hiszen akár 60-70 km/h lecsúszási sebesség is elérhető rajta.

– A rafting és inga csúszda pedig két kedvelt típus egyedi ötvözete, Magyarországon egyedülálló élményelem, amely csúszógumival, azaz rafttal vehető igénybe.

Barack Thermal csúszdaparkTiszakécske csúszdaparkTiszakécske aquapark csúszdaparkBarack Thermal aquapark

A Barack Thermal Resort csúszdaparkjáról ide kattintva olvashat további információkat.