• Sokaknak talán még szokatlan, hogy fürdőbelépőt online vásároljanak, pedig ez biztonságos és kényelmes megoldás.

  • A Hungarospa most egy nyereményjátékkal igyekszik kedvet csinálni a webes jegyvásárláshoz.

A hajdúszoboszlói Hungarospa fürdőkomplexum már évekkel ezelőtt, az országban az elsők között teremtette meg az online jegyvásárlás lehetőségét. A fürdő webshopjában 30 napra előre megválthatók a belépőjegyek. Ezen a webes felületen a strandfürdőbe, a gyógyfürdőbe, az Aqua-Palace fedett élményfürdőbe, de még az aquaparkba szóló online belépőnket is megvásárolhatjuk.

Az elmúlt hónapokban a járványhelyzet miatt sok szó esett arról, hogy miért érdemes az online jegyvásárlási lehetőségeket előnyben részesíteni. Ugyanakkor ez nemcsak biztonságosabb, hanem kényelmesebb megoldás is, hiszen elkerülhető a pénztárnál való sorban állás.

A Hungarospa egy nyári nyereményjátékkal igyekszik kedvet csinálni az netes jegyvásárláshoz. Július 1. és augusztus 15. között a netes belépőt vásárló vendégek között minden héten egy 2 fő részére szóló Hungarospa Gold belépőt sorsolnak ki. Ez egy igazi „full extrás” jegy, hiszen a strandra, a gyógyfürdőbe, az Aqua-Palace-ba és az aquaparkba is belépésre jogosít. Az ajándék jegy idén augusztus 31-ig használható fel.

A játék fődíja pedig egy wellness hétvége lesz, amit a szerencsés a fürdőkomplexum saját szállodájában, a színvonalas Hungarospa Thermal Hotelben tölthet el.

Pusztán egyetlen dologra figyeljenek: az online jegyvásárlás során, a bankkártyás fizetés előtt pipálják ki a „Részt kívánok venni a Hungarospa Zrt. nyereményjátékában” szöveget.

Hungarospa Hajdúszoboszló strand nyárA cikk megjelenését a Hungarospa Zrt. támogatta.