• A hajdúszoboszlói fürdőkomplexum saját szállodájában minden adott a gyógyuláshoz.

  • Gyógyvizes medencék, gyógyászati kezelések is elérhetők a Hungarospa Thermal Hotelben.

  • Ráadásul júliusban egy különleges akciót is kínálnak.

A tavaszi járványhelyzet miatt sokan kénytelenek voltak elhalasztani a tervezett gyógyüdülésüket. Azonban számos egészségügyi problémának, de különösen a mozgásszervi betegségeknek biztosan nem tettek jót a kevésbé aktív, otthonülős hetek.

Ajánlott ezért már most nyárra beiktatni egy gyógyfürdős pihenést. Ehhez kitűnő helyszín Hajdúszoboszló és az ottani Hungarospa fürdőkomplexum. Akik szoboszlói szálláslehetőséget keresnek, azoknak érdemes számításba venniük a fürdő saját szállodáját, a háromcsillagos Hungarospa Thermal Hotelt.

A szálloda nemcsak a fürdőhöz való közelsége, hanem a szolgáltatásai miatt is népszerű a vendégek körében. Ezek közé tartozik, hogy saját gyógyvizes medencékkel rendelkeznek. Itt ugyanaz a gyógyvíz érthető el, mint a közeli Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben.

Ráadásul a hotelben gyógyászati részleg is működik, ahol szakorvos rendel és a társadalombiztosítás által támogatott gyógykezelések is elérhetők. Ezen felül finn szauna, infraszauna, gőzkabin, sókamra is a vendégek rendelkezésére áll. Magyarán itt házon belül mindent megtalálnak, ami a gyógyulásukat és pihenésüket szolgálja.

Hungarospa Thermal HotelA Hungarospa Thermal Hotel háromféle gyógyászati csomagot is kínál a vendégek számára. Ezek egész évben foglalhatók, viszont a mostani akciójuk keretében júliusban a szálloda átvállalja a társadalombiztosítás által támogatott kezelések költségét.

A Gyógyító hétköznapok csomag 4 éjszakás, a Termálvarázs 7 éjszakás, az Egy lépés az egészségért ajánlat pedig 14 éjszakás tartózkodás esetén foglalható. Mindegyik csomagajánlat félpanziós ellátást tartalmaz, ezen felül magában foglalja a fürdőköpeny, a wifi és a zárt parkoló használatát. Továbbá a vendégek díjmentesen járhatnak át a szomszédos strandfürdőbe, fedett uszodába, gyógyfürdőbe, valamint az Aqua-Palace fedett élményfürdőbe is.

A csomagajánlatokról minden további információt megtalál ide kattintva a szálloda honlapján.

Hungarospa Hotel szobaA cikk megjelenését a Hungarospa Zrt. támogatta.