• Idén nyáron is érdemes az ország legnagyobb fürdője mellett nyaralni.

  • A Hungarospa Thermal Hotel egyik csomagajánlata még ajándék aquapark belépőt is tartalmaz.

A nyaralást tervezők kétharmada idén belföldi úti célt keres a Magyar Turisztikai Ügynökség által készített felmérés szerint. Ezen belül is sokaknak szempont, hogy fürdőzési lehetőség is adott legyen a vakációjuk helyszínén. Azonban a nyaralás tervezésekor azért némi stresszt jelent az időjárás kiszámíthatatlansága, hiszen például egy vízparti pihenést tönkretehet egy hűvös, esős időszak.

Pont ezek miatt lehet nagyon jó választás az idei nyáron (is) Hajdúszoboszló és a Hungarospa fürdőkomplexum. Itt hatalmas, 30 hektáros strand áll a vendégek rendelkezésére. Ez akkora terület, mintha 43 futballpályát tennénk egymás mellé, azaz még a legnagyobb főszezoni forgalom esetén is kényelmesen el tudnak egymástól szeparálódni a vendégek.

A tavakkal, folyókkal ellentétben a medencék vize rossz időben sem hűl le, esős napokon pedig be lehet húzódni a fedett fürdőrészekbe. Élménymedencék, gyógyvizes medencék, gyerekmedencék, vízicsúszdák egyaránt a vendégek rendelkezésére állnak, így a Hungarospában minden korosztály számára biztosított a kikacsolódás.

Hungarospa Hajdúszoboszló csúszdapark

A fürdő saját, háromcsillagos szállodája, a Hungarospa Thermal Hotel egy speciális csomagajánlatot is összeállított a nyaralóvendégeknek. A „Hungarospa Vakáció” nevű, félpanziós ellátást biztosító csomag augusztus 31-ig foglalható, már akár 2 éjszakás tartózkodás esetén is.

Ennél az ajánlatnál nem kell a szállásdíjon felül fürdőbelépőre költeni, hiszen külön díj nélkül elképesztően széles fürdőzési lehetőséget biztosítanak a vendégek számára.

Hungarospa Thermal HotelA csomag már tartalmazza a hotel saját – szabadtéri és fedett – medencéinek a használatát. A Hungarospa hatalmas strandjára, a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőbe és az Aqua-Palace fedett élményfürdőbe is díjmentesen sétálhatnak át a szállóvendégek.

A strandfürdőn belül található egy 15 pályás csúszdapark is. A „Hungarospa Vakáció” csomag része – minden második éjszaka után – egy ajándék belépő az aquaparkba.

Mindezeken felül a vendégek rendelkezésére áll a szálloda zárt parkolója, továbbá fürdőköpenyt és korlátlan wifi-elérést is biztosítanak számukra.

A csomagajánlatról minden további információt megtalál ide kattintva, a szálloda honlapján.

Hungarospa Hotel szobaA cikk megjelenését a Hungarospa Zrt. támogatta.