• Csak rövid pihenésre van ideje?

  • A tiszakécskei Barack Thermal Hotel & Spa egyetlen éjszakára szóló csomagot is kínál idén nyáron a vendégeknek.

Bármennyire is ideális lenne, de a többségünknek manapság már nincs ideje egy-két hetes nyaralásokra. Sőt, olykor csak egy éjszakás tartózkodás jöhet szóba. Ennek több oka lehet, elképzelhető, hogy valakinek kevés a szabadsága, lehetnek anyagi megfontolásai is. Illetve szóba jöhet az is, hogy egy hosszabb üdülés előtt csak kipróbálnánk, tesztelnénk a kiszemelt szálláshelyet.

A probléma csak az, hogy a szállodai csomagajánlatok jellemzően legalább 2 éjszakás tartózkodástól foglalhatók… Ezért remek ajánlat a tiszakécskei Barack Thermal Hotel & Spa által összeállított Barack Kóstoló nevű csomagajánlat.

A négycsillagos szálloda csomagja előre meghatározott napokon* érvényes, egyetlen éjszakás tartózkodás esetén. Az ajánlat félpanziós ellátást, a 10 medencés fürdőkomplexum és a szaunavilág használatát, strandtörölközőt, fürdőköpenyt, korlátlan wifit tartalmaz.

Ezen felül a Barack Kóstoló csomagot foglaló vendégek egy félliteres ásványvizet és egy 1000 forintos wellness kupont is kapnak. A szobákban kávé- és teabekészítésért és a parkolásért sem kell fizetniük.

Barack Thermal Hotel TiszakécskeAhogy a hotel minden egyéb csomagjánál, úgy ennél is érvényes, hogy a vendégek távozás napján is záróráig használhatják a fürdő és a szaunavilág szolgáltatásait. Azaz másnap reggel sem kell már délelőtt hazaindulniuk, így tulajdonképpen nyernek majdnem egy egész napnyi lazítási lehetőséget.

A csomagajánlatról minden tudnivalót megtalál ide kattintva, a hotel honlapján, ahol egyből le is foglalhatja a szállását.

*A Barack Kóstoló csomag a következő napokon foglalható: 2020. július 26., 31., augusztus 1., 2., 5., 9., 16., 19. és 23.

Barack Hotel TiszakécskeA cikk megjelenését a Barack Thermal Resort támogatta.