Fürdőhelyek
Agárd - Gyógy- és Termálfürdő

Agárd – Gyógy- és Termálfürdő

Az agárdi létesítmény Fejér megye első fedett gyógyfürdője. A komplexum az elmúlt években wellness részleggel, új medencével és szaunaparkkal is bővült.
Alsópáhok - Kolping Hotel Spa & Wellness

Alsópáhok – Kolping Hotel Spa & Wellness

A Hévíz melletti kisközségben már évek óta működik egy termálfürdő, méghozzá a Kolping Hotel keretein belül. A szálloda wellness- és fürdőrészlegét külső vendégek is látogathatják.
Balf - Gyógyfürdő

Balf – Gyógyfürdő

Balf már a római korban is fürdőhelyként volt ismert. A kénes vízre alapozva jelenleg gyógyfürdőkórház, kastélyszálló és gyógyfürdő is működik a Sopronhoz tartozó településrészen.
Balmazújváros - Kamilla Termál- és Strandfürdő

Balmazújváros – Kamilla Termál- és Strandfürdő

A fedett és strandi résszel egyaránt rendelkező balmazújvárosi létesítményben az idősebb és a fiatalabb korosztály is talál gyógyulási, illetve szórakozási lehetőséget.
Barcs - Gyógyfürdő és Rekreációs Központ

Barcs – Gyógyfürdő és Rekreációs Központ

A legújabb termálvizes fürdőhelyek közé tartozik a horvát határ melletti Barcs, amely a Dráva partján fekszik, így a gyógyfürdőn kívül is számos egyéb kirándulási lehetőséget kínál.
Berekfürdő - Termál- és Strandfürdő

Berekfürdő – Termál- és Strandfürdő

Jász-Nagykun-Szolnok megye egyik legjelentősebb fürdőhelye, ahol a XX. század elején találtak termálvizet, amit 1974-ben gyógyvízzé nyilvánítottak. A településen három nagyobb szálloda és számos kisebb vendégház és apartman is található.
Bogács - Termálfürdő

Bogács – Termálfürdő

A Bogácsi Termálfürdő kitűnő, kénes gyógyvízzel rendelkezik és a jó ár-érték arányú gyógyfürdők közé tartozik. A termálfürdőn kívül a környék is számos kirándulási lehetőséget biztosít.
Bonyhád - Termálfürdő

Bonyhád – Termálfürdő

Több mint 20 évvel a termálvíz megtalálása után, 2012-ben nyitotta meg kapuit Tolna megye legújabb termálfürdője.
Borgáta - Termálfürdő

Borgáta – Termálfürdő

Sárvár közelében található a hatalmas, parkosított területen fekvő, négymedencés falusi termálfürdő, aminek területén kemping is működik.
Budapest - Gellért Gyógyfürdő

Budapest – Gellért Gyógyfürdő

Az 1900-as évek első felében Európa egyik legjelentősebb luxusgyógyszállója volt a Gellért, ahol a kontinensen elsőként adták át hullámfürdőt még 1926-ban.
Budapest - Irgalmasok Veli Bej Fürdője

Budapest – Irgalmasok Veli Bej Fürdője

A Lukács Fürdő és a Komjádi Uszoda között található Veli Bej Fürdő az elmúlt években komplett felújításon esett át. A kis kapacitású, de pont emiatt meglehetősen hangulatos fürdő mind a mai napig megőrizte a törökfürdők patinás jellegét.
Budapest - Pünkösdfürdői Strandfürdő

Budapest – Pünkösdfürdői Strandfürdő

A Budapest harmadik kerületében található parkosított Pünkösdfürdő Strand a nyugodtabb, családiasabb fürdőhelyek kedvelőinek ajánlott.