• A mosonmagyaróvári Flexum Thermal&Spa gyógyfürdő jelentős múltra tekinthet vissza.

  • Jelenleg hét különböző vízhőfokú medence, hatalmas zöld terek, impozáns belső pihenők, számtalan napozóágy és színvonalas éttermek, büfék várják vendégeket.

  • Minden korosztálynak jó választás lehet a mosonmagyaróvári fürdő.

Érdekességek és tudnivalók a Flexum Thermal&Spáról

1. Az ország északnyugati csücskében, Győr-Moson-Sopron megyében található Mosonmagyaróvár. A 33 ezer lakosú város a jelenlegi formájában 1939 óta létezik, amikor egyesítették Moson és Magyaróvár településeket. Mosonmagyaróvár jelenlegi területén már a római korban is éltek, a települést akkoriban Ad Flexumnak hívták.

2. A város Budapesttől 160, Győrtől pedig 39 kilométerre fekszik. Az M1-es autópálya révén könnyen megközelíthető az ország bármelyik részéről, de keresztezi a Budapest-Bécs vasútvonal, így vonattal is elérhető.

3. 1966-ban találtak Mosonmagyaróváron termálvizet, a fürdő pedig ugyanebben az évben nyílt meg. A létesítmény nagyon közel van az osztrák és a szlovák határhoz, ezért szép számmal látogatják osztrák, német, valamint cseh és szlovák vendégek is, akik összességében a fürdő vendégforgalmának a felét adják. A Flexum Termálfürdő egész évben nyitva tart.

Mosonmagyaróvár Flexum termálfürdő

4. 2020 tavaszán átadásra kerül az új, minden igényt kielégítő gyógymedencéjük, valamint megnyílik a családok és gyerekek számára kialakított interaktív játékpark és gyermekmedence.

5. A Mosonmagyaróváron feltörő vizet 1967-ben nyilvánították gyógyvízzé. Nem csak fürdőkezelésekhez, hanem ivókúrához, továbbá porlasztva inhalációs kezelésekre is alkalmas. Fürdőkúraként degeneratív ízületi megbetegedések, reuma, nőgyógyászati gyulladások, baleseti utókezelés esetén segítheti a gyógyulást az itteni víz. Ivókúraként egyes emésztési panaszok és bizonyos pajzsmirigy problémák esetén hatásos. Inhalálva pedig idült hörghurut és tüdőtágulás kiegészítő kezelésére is alkalmas.

6. A létesítményben belső és külső gyógymedencék, úszómedencék, ülőmedence, wellnessmedence található, valamint a gyógykezelésekhez is egy külön medencét alakítottak ki. A fürdőkomplexumban szaunavilág, Kneipp taposómedencék, valamint számos gyógyászati lehetőség is a vendégek rendelkezésére áll. Utóbbiak közé tartozik a szánsavas fürdő, a galvánfürdő, a víz alatti sugármasszázs, az elektroterápia és az iszappakolás.

Flexum termálfürdő Mosonmagyaróvár

Szubjektív vélemény a mosonmagyaróvári fürdőről

Kitűnő gyógyvíz, tisztaság, színvonalas szolgáltatások várják a fürdőbe érkező vendégeket. Akár hosszabb üdülést is érdemes Mosonmagyaróvárra tervezni, mert a környék is számos látnivalót, valamint kirándulási lehetőséget rejt.

A Mosonmagyaróvári Termálfürdő belépőjegyeinek árait ide kattintva találja!

A Mosonmagyaróvári Fürdő nyitvatartási idejét itt találja.Elérhetőség

Flexum Thermal&Spa
9200 Mosonmagyaróvár, Kolbai u. 10.

Tel: +36 96 211 533

E-mail: info@flexumthermal.hu

Weboldal: https://flexumthermal.hu/

Szállás Mosonmagyaróváron

Amennyiben mosonmagyaróvári üdülést tervez, akkor kerülje el a szállásportálokat! Foglaljon inkább közvetlenül a szálláshelyeknél, így több forrás marad helyben a további fejlesztésekre. A fürdőhöz közeli szállásokat itt talál.

Hol van a Flexum fürdő? A lenti térképen megnézheti:


Itt megnézhet egy videót is a Flexum fürdőről: