• A héten újranyitottak jó néhány termálfürdőt, ezek körül némelyikben jelentős fejlesztés is várható; egyes budapesti gyógyfürdőkben egész kedvező jegyárral várják a nyugdíjasokat; eredetileg más nevet kapott volna a Gellért Gyógyfürdő; nőnapi kedvezmények a fürdőkben és egy jó ár-érték arányú dunántúli gyógyfürdő.

  • Itt a heti fürdős hírösszefoglalónk, hogy ne maradjon le semmilyen fontos információról.

Az elmúlt időszakban több hazai fürdő is újra megnyitotta a kapuit. Jellemzően olyan újranyitásokról volt szó, amelyeket már korábban beharangoztak, de az jó hír, hogy tartani tudták ezeket a terveket.

A héten újranyitott a hajdúszoboszlói Hungarospa fürdőkomplexum részeként működő Árpád Uszoda, ahol egyébként gyógyvizes medencék is találhatók. A Tamási Termálfürdő részlegesen, a szegedi Anna Fürdő pedig teljeskörűen megnyitott.

Szintén a heti újranyitók közé tartozik a berettyóújfalui Bihar Termálliget fürdő. Itt részleges nyitásról van szó, cserébe nagyon kedvező jegyárat kínálnak. Illetve a Bihar Termálligetről érdemes tudni, hogy hamarosan átadják a felújított és kibővített fedett fürdőjüket. Erről is kérdeztük a fürdő ügyvezetőjét, itt olvashatja el, hogy mit mondott.

A Dunaföldvári Gyógyfürdő jelenleg még zárva tart, de a héten már beharangozták, hogy mikor nyitnak. Nem kell már sokat várni erre sem.

A budapesti gyógyfürdők közül hol várják a legkedvezőbb jegyárakkal a nyugdíjasokat? Itt elolvashatja. Az Arcanummal együttműködésben készülő fürdőtörténetes sorozatunkban legutóbb arról írtunk, hogy eredetileg más nevet kapott volna a Gellért Gyógyfürdő. Szerintünk jól járt mindenki, hogy végül a Gellért névnél maradtak…

Sok fürdőben programokkal és árengedményekkel készülnek a nőnapra. Végül pedig itt talál egy jó ár-érték arányú fürdőtippet a Dunántúlról.

Olvassa el az előző heti termálfürdős hírösszefoglalónkat is.