• Úszómedence és gyógyvizes medence is a fürdőzők rendelkezésére áll Celldömölkön.

  • Dunántúli viszonylatban még az év elejei áremelést követően is kifejezetten értékarányosnak számítanak a jegyáraik.

Szombathely és Pápa között nagyjából félúton van Celldömölk, itt találjuk a Vulkán Gyógy- és Élményfürdőt. A létesítmény 2008 óta számít gyógyfürdőnek és 2012-ben kapott gyógyvízminősítést a termálvizük, – amire még visszatérünk – továbbá 2016 óta gyógyhely címmel is rendelkeznek.

Már tavaly ősszel is emlegettük a fürdőt, ugyanis bár takarékosabb üzemre álltak át, de ezzel párhuzamosan a korábbinál jóval kedvezőbb jegyárakat vezettek be. Azóta ugyan emelték az árakat, de nem jelentősen, a napijegy esetében például 200 forintos drágulás történt. Azaz továbbra is nagyon jó ár-érték arányúnak számítanak a Dunántúlon.

Konkrétan ez azt jelenti, hogy a napi belépő egységesen 2400 forint, tehát nincs külön felnőtt és nyugdíjas belépő. Ami nagyon jó kezdeményezés, hogy 5 órás belépőt is kínálnak 1650 forintért. Igazából sokaknak bőven megfelelő lehet ez a jegytípus. A fürdő szaunavilágába pedig 650 forintért váltható belépő.

Vulkánfürdő gyógyfürdő Celldömölkön

Nyilván a nyári főszezoni kínálathoz képest most szűkebb a medenceválaszték. 33-35 Celsius-fokos gyógyvizes pezsgőmedence, 34-36 Celsius-fokos vízzel töltött benti termálmedence, továbbá egy hűvösebb vizű tanmedence és egy úszómedence közül választhatunk. Utóbbi szintén sokakat vonzhat, hiszen a jelentős energiaigénye miatt az úszómedencéket számos fürdőben lezárták a szezonon kívüli időszakra. Mindezeken felül még sókabin és szolárium is a vendégek rendelkezésére áll.

A Vulkánfürdő esetében nincs szünnap, a hét minden napján 10 és 19 óra között várják a vendégeket.

A már emlegetett gyógyvizük a gerincben és az ízületekben kialakult idült porckopások, valamint idült anyagcsere megbetegedések (köszvény) esetén javasolt. Továbbá derékfájás, az ízületeket körbevevő izmok és inak fájdalma esetén, idült gyulladásos reumatológiai kórképeknél és ortopédiai, traumatológiai műtétet követő rehabilitáció során is alkalmazható.

Celldömölk gyógyvíz

A fürdők nőnapi akcióiról, programjairól itt olvashat.