• Kedvezményes női belépőkkel, kifejezetten a hölgyek számára tartott szaunaprogramokkal, délutáni és esti fürdőbulikkal készülnek nőnapra a fürdők.

  • A nőnapi programok és kedvezmények időpontja fürdőnként eltérő.

Barcs: március 8-án kedvezményes belépőkkel várja női vendégeit a Barcsi Gyógyfürdő. Ez a következő árakat jelenti. Felnőtt belépőjegy wellness használattal, 2900 forint. Felnőtt belépőjegy wellness használat nélkül, 2400 forint. Kedvezményes (nyugdíjas, diák) wellness használattal, 2000 forint. Kedvezményes wellness használat nélkül, 1700 forint.

Cserkeszőlő: március 8-án, azaz szerdán minden hölgyvendégnek 20 százalékos kedvezményt biztosítanak a jegyárakból a cserkeszőlői fürdőben. Ez az akció a felnőtt, a nyugdíjas, a diák és a délutáni belépőkre egyaránt érvényes lesz. Március 5-én, azaz most vasárnap pedig ingyenes szaunaszeánszokat tartanak a fürdő- és szaunabelépővel rendelkező hölgyek számára.

Csongrád: már március 4-én, most szombaton megünnepli a nőnapot a Csongrádi Gyógyfürdő. 15 és 17 órától zenés vízi tornával, valamint a délután folyamán szaunafelöntésekkel várják a vendégeket. Az egyik szaunaprogramon majd csak hölgyek vehetnek részt. A nők számára a szaunás fürdőbelépő ezen a napon 1800 forintba kerül.

Demjén: zenés nőnapi fürdőbál lesz március 3-án és 4-én este a demjéni termálfürdőben. Péntek este minden hölgyvendég tombolán vehet részt. Szombat este az első 50 női vendéget welcome drinkkel várják.

Hajdúnánás: március 8-án a női vendégek számára 50 százalékos kedvezménnyel biztosítják a teljes árú napi belépőket. A Hajdúnánási Gyógyfürdő akciója a szaunabelépőkre nem vonatkozik.

Hajdúszoboszló: március 8-án a Hungarospába érkező hölgyeket Raffaello csokival várják. Az Aqua-Palace élményfürdőben pedig 15, 16 és 17 órakor nőnapi szaunaszeánszokat tartanak.

Igal: március 11-én és 12-én nőnapi hétvége lesz az Igali Gyógyfürdőben. Ezen a két napon minden 18 év feletti hölgyvendéget megajándékoznak egy 500 forintos masszázskuponnal. Március 11-én a hölgyeket ingyenes szaunaszeánszokkal is várják, március 12-én 13:30-tól pedig nőnapi medencebál veszi kezdetét Bodó Petivel.

Miskolctapolca: nőnapi éjszakai fürdőzés lesz március 11-én, szombaton a Miskolctapolca Barlangfürdőben. A 18 és 22 óra közötti program alatt tematikus szaunaszeánszokat is tartanak. Az esti fürdőbelépő 4100 forintba, a szaunaestre is érvényes jegy pedig 5650 forintba kerül.

Pesterzsébet: március 17-én, 20:30 és 1:30 között Nőnapi Night Edition lesz a Pesterzsébeti Gyógyfürdőben. 22 órakor fellép a Hot Men Dance és szaunaprogramokat is tartanak. A program idején csak 18 év felettiek látogathatják a fürdőt. Belépőjegyek 7000 forinttól vásárolhatók.