• A közel két hónapig tartó karbantartási leállást követően szerdán újra megnyitja kapuit a hajdúszoboszlói Árpád Uszoda.

  • A létesítményben az úszó- és a tanmedence mellett gyógymedencék is a vendégek rendelkezésére állnak.

A hajdúszoboszlói Hungarospa fürdőkomplexumon belül, a Thermal Camping szomszédságában található az Árpád Uszoda. Egész évben a vendégek rendelkezésére áll a fedett uszoda, ez alól csak az év elejei szokásos karbantartási leállás jelent kivételt.

A korábbi évek két-három hetes karbantartási szünetével szemben idén tovább tartott a leállás, január 9. és február 28. között nem vehették igénybe a vendégek az uszoda szolgáltatásait. Viszont március elsejétől újra várják a fürdőzőket.

Az uszodában 50 méteres úszómedence és tanmedence, valamint kondicionáló terem, szauna, szolárium is található. Igazi különlegessége a létesítménynek, hogy a tanmedence mellett két kisebb, gyógyvízzel töltött lazítómedence, valamint – a nyári szezon kivételével – egy szabadtéri termálmedence is a kínálat része. Azaz úszás előtt, után, között gyógyvízben is lazíthatnak a vendégek.

Az aktívabb kikapcsolódási lehetőséget keresőknek ajánlható uszoda a hét minden napján 7 és 21 óra között tart nyitva.

Árpád uszoda Hajdúszoboszló

Január elején a Hajdúszoboszló Televízió is beszámolt az Árpád Uszoda karbantartási leállásáról, az erről szóló tudósítást itt nézhetik meg: