• A Parkfürdő úszómedencéi továbbra is üzemelnek, valamint a Tófürdő sem zár be.

  • A szezonon kívül is egész jó a nyíregyházi fürdőkínálat.

Kedden véget ér a szezon az egyik nyíregyházi fürdőben. A Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. közleménye szerint ugyanis a nyíregyházi Parkfürdő a 2021-es szezonban augusztus 31-ig fogadja vendégeit. 2021 szeptember elsejétől az Aquarius Élményfürdő, illetve a Parkfürdő területén található 50 méteres versenymedence, valamint a mellette található tanmedence továbbra is üzemel.

Az ugyanakkor mindenképpen jó hír, hogy a nyíregyházi Tófürdő 2021 szeptember hónapban továbbra is fogadja a látogatókat. Egészen addig, amíg az időjárás lehetővé teszi, a Tófürdő üzemelni fog, a zárás pontos időpontjáról a későbbiekben ad tájékoztatást a fürdő üzemeltetője. A Tófürdő egyébként 2021. augusztus 30-tól kezdődően 9-től 19 óráig óráig tart nyitva.

Ugyanakkor a strandidény végeztével is egész vonzó marad a fürdős kínálat Nyíregyházán. A gyógyászati részleget is magában foglaló Aquarius Élményfürdő továbbra is üzemel. Csakúgy, mint a szintén Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn található Fürdőház is, ami a hotel vendégei mellett külső látogatókat is fogad – kedvező árú belépőkkel. Szintén egész évben várja a vendégeket a városközpontban lévő Júlia Fürdő is.

A nyíregyházi fürdők ráadásul idén nem emeltek a belépőárakon, így egész kedvező áron kínálják a szolgáltatásaikat.

Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő Parkfürdő