Júlia TermálfürdőA város fürdői közül a Júlia Fürdő régebbi építésűnek számít és nem Sóstón, hanem a városközpontban, könnyen megközelíthető helyen fekszik. A hangulatos termálfürdő jó választás lehet a Nyíregyházára látogatóknak.

Település és fürdő

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye székhelye, 1990 óta megyei jogú város. A település az ország nyugati része felől az M3-as autópályán érhető el. Nyíregyháza és a főváros közötti utazáskor ésszerű választás lehet a vasút is, hiszen ezen az útirányon sűrűn járnak az Intercity vonatok. A város üdülőövezete a Sóstói településrész, ahol termál-, élmény- és tófürdő is található. A Júlia Fürdő azonban nem a sóstói részen, hanem attól közel tíz kilométerre, Nyíregyháza belvárosi részén, a vasúti pályaudvartól bő tíz perces sétára fekszik.

Gyógyhatás

A nyíregyháza belvárosában feltörő gyógyvíznek jelentős a jód és bróm tartalma. A termálvíz alkalmas a gerincoszlop deformációjával járó betegségek kezelésére, valamint számos nőgyógyászati probléma esetében is enyhülést hozhat.

Szolgáltatások

A Júlia Fürdőben két, különböző hőfokú fedett termálmedence, télen is működő szabadtéri gyógyvizes medence, úszó- és gyermekmedence, valamint hideg vizes szaunamedencék várják a vendégeket. Utóbbiból következik, hogy a fürdőben szaunák, köztük egy kerti finn szauna, továbbá gőzfürdő is működik, de különféle masszázsfajták is elérhetők. Orvosi beutalóval többféle gyógyászati szolgáltatás is igénybe vehető a nyíregyházi fürdőben, köztük vízsugármasszázs, súlyfürdő, csoportos víz alatti gyógytorna.

A Júlia Fürdő belépőjegyeinek árait ide kattintva találja!

A fürdő nyitvatartási idejéről itt tájékozódhat.
Elérhetőség

4400 Nyíregyháza, Malom utca 19.

Telefon: +36-42-504-030

weboldal


Nagyobb térképre váltás