• Kedvező jegyárakra váltott az egyik Vas megyei gyógyfürdő; stabil a helyzete Békés megye egyik kedvelt fürdőjének, ahol a belépők is olcsók; főorvos beszélt a gyógyvizes fürdőzés ideális idejéről; parlamenti kérdés Csiszta Fürdőről.

  • Itt a heti fürdős hírösszefoglalónk, hogy ne maradjon le semmilyen fontos információról.

Jelenleg is zajlik a Csornai Termálfürdő felújítása. Ez jó hír, hiszen nagyon ráfért már a termálstrandra, ami egyébként kitűnő gyógyvízzel is rendelkezik. Egy közmeghallgatás kapcsán pedig az is kiderült, hogy mikorra várható a létesítmény újbóli megnyitása, erről itt olvashat.

Egyik fürdőnek sem egyszerű a jelenlegi helyzet, de azért akadnak olyan létesítmények, ahol már régóta szem előtt tartják az energiahatékonyságot. Ezeknek a fürdőknek a helyzete most stabilabb, ide sorolható a Szarvasi Gyógyfürdő is. Ráadásul azért is érdemes felkeresni ezt a fürdőt, mert kimondottan kedvező jegyárakat kínálnak.

A héten az országgyűlésben is szóba került az egyik termálfürdő, méghozzá a Somogy megyei Csiszta Fürdő. Móring József Attila képviselő tett fel egy ezzel kapcsolatos kérdést. Itt elolvashatja, hogy miről volt szó.

Egy Vas megyei termálfürdő jelentős árengedménnyel kínálja most a belépőjegyeket. A napi belépő 2200 forintba, az 5 órás belépő 1500 forintba kerül. Ez dunántúli viszonylatban nagyon jó árnak számít. Nézze meg, hogy melyik fürdőről van szó.

Jöttek azért kevésbé jó hírek is a héten. Kiderült, hogy hamarosan bezárják a Dunaföldvári Gyógyfürdőt. Az viszont pozitívum, hogy áprilisban már újra is nyitják. Szintén jövő tavasszal várható a Jászszentandrási Termálfürdő újranyitása, idén utoljára ezen a hétvégén voltak nyitva.

Megkérdeztük a Büki Gyógyfürdő Zrt. főorvosát a gyógyvizes medencékre vonatkozó ajánlott fürdési időről. A doktornő ezzel kapcsolatban meglepő dolgokat mondott.

Olvassa el az előző heti termálfürdős hírösszefoglalónkat is.