• A korábbiaknál jóval olcsóbb belépőjegyeket kínál a celldömölki Vulkánfürdő.

  • A létesítményben minősített gyógyvíz áll a fürdőzők rendelkezésére és az úszómedencék is üzemelnek.

Vas megyében kifejezetten erős a fürdőkínálat, még akkor is, ha a csak a minősített gyógyvízzel rendelkező helyeket soroljuk ide. A megye nagy fürdőkomplexumai mellett talán kevesebb szó esik Celldömölkről, pedig a városban működő termálfürdő is jó választás lehet még a téli időszakban is.

A település Szombathely és Pápa között félúton fekszik és itt található a Vulkán Gyógy- és Élményfürdő. A létesítmény 2008 óta számít gyógyfürdőnek, a termálvizük pedig 2012-ben kapta meg a gyógyvíz minősítést.

A szezonon kívül azért szoktak jó akcióik lenni, most viszont egy nagyon kedvező ajánlattal álltak elő. Levitték a belépőjegyek árát, nem is kicsit. Jelenleg a napi belépőjegy 2200 forintba, az 5 órás belépő pedig 1500 forintba kerül. Az utóbbi kimondottan jó ötletnek tűnik, hiszen a 2-3 órás belépőkkel azért kapkodós tud lenni a fürdés, az 5 óra viszont a fürdőzők egy jelentős részének elegendő szokott lenni.

Ezért az árért a gyógyvizes jacuzzi, a kül- és beltéri ülőmedence, továbbá a 24-26 Celsius-fokos vizű úszómedence és a 29-30 Celsius-fokos vízzel töltött tanmedence áll a vendégek rendelkezésére. A szaunázás kedvelőinek viszont rossz hír, hogy a szomszédos szálloda által működtetett szaunavilág hétfő óta nem üzemel.

Kicsit változott a nyitvatartási idejük az ősz eddigi részéhez képest, mert egy órával korábban zárnak, de azért ez vállalható kompromisszumot jelent, hiszen a hét minden egyes napján 10 és 19 óra között tartanak nyitva.

Celldömölk gyógyvíz

 

A termálfürdők Black Friday akcióiról itt olvashat.