• A hét második felében érdemes lesz figyelni a fürdők weboldalait, ugyanis a Black Friday-re több helyen is kedvezményekkel készülnek.

  • Ilyentájt jellemzően az online megvásárolható jegyekre, bérletekre vonatkozó árengedményt szoktak hirdetni.

Az elmúlt években egyre több fürdő kínált valamilyen kedvezményt a Black Friday-hez kapcsolódóan. Megnéztük, hogy jelenleg milyen akciókkal álltak elő a termálfürdők.

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő Black Friday akciója november 25. és 27. között lesz elérhető. Ebből az alkalomból az online megvásárolt ajándékutalványok, valamint fürdőbelépők, szaunabelépők és masszázsok árából 15 százalékos kedvezményt biztosítanak. Ehhez a fürdő webshopjában majd a BF2022 promóciós kódot kell használni.

A Mórahalmi Gyógyfürdő kedvezménye november 25-én lesz érvényes. Ezen a napon minden online megvásárolt fürdőbelépő árából 22 százalékos kedvezményt kapnak azok, akik a BLACK22 kuponkódot használják.

A kehidakustányi Kehida Termál is készül november 25-re. Ezen a napon megéri felkeresni a honlapjukat, mert limitált akciós utalványokat lehet majd vásárolni.

Két másik fürdő is már beharangozta, hogy készülnek valamivel a Black Friday-re, de a pontos akció még nem ismert. A pápai Várkertfürdő esetében szintén november 25-én várható egy rövid ideig elérhető kedvezmény. Az elmúlt évben egyébként a bérletekre és a szálláshelyükre vonatkozóan hirdettek egy egész jó Black Friday akciót. Szintén készül valamire a Bükfürdő Thermal & Spa, ezért érdemes figyelni a weboldalukat a következő napokban. Tavaly ilyenkor a webshopukban megvásárolható szolgáltatások árából nyújtottak árengedményt.

Bükfürdő gyógyfürdő