• Belépőjegyes kedvezmény, gyógyászati akció, születésnapi árleszállítás is elérhető.

  • Az egyik fürdőben szórakoztató programot is tartanak.

Ezen a héten a fő fürdős programot majd a Strandok Éjszakája jelenti, amiről ide kattintva talál bővebb információkat. De azért a szombati éjszakai fürdőzésen kívül is akadnak fürdős programok és akciók…

Bükkszék: hétfőtől csütörtökig 10 százalékkal olcsóbban válthatók strandbelépők a Bükkszéki Termálfürdőbe. Az akció júliusban érvényes, azaz még a mostani és a jövő héten.

Debrecen: július 25-én animációs programokat, kézműves foglalkozásokat rendeznek a gyerekek számára az Aquaticum Strandfürdőben. Rossz idő esetén a programokat a mediterrán élményfürdőben tartják meg.

Győr: kéthetes intenzív kúracsomagot ajánl vendégei figyelmébe a Rába Quelle fürdő. A szakorvosi javaslatnak megfelelően a kezelések közé tartozhat a masszázs, a gyógytorna, az iszapkezelés, a lézer-, az ultrahang és az elektroterápia. A csomag ára 25 ezer forint. További részleteket a fürdő honlapján talál.

Hajdúszoboszló: július 26-án, azaz most vasárnap lesz a Hajdúszoboszlói fürdő megnyitásának 93. évfordulója. Ezzel párhuzamosan az aquapark idén 20 éves, az Aqua-Palace élményfürdő pedig 10 éves. Ebből az alkalomból vasárnap 20 százalékos kedvezményt adnak az aquaparkba szóló kiegészítő jegyek árából és 10 százalékos kedvezményt a fedett élményfürdő egész napos jegyárából.

Kaposvár: kétféle akciót is kínál a Virágfürdő. A strandbelépőt vásároló vendégek egy kuponfüzetet kapnak és amennyiben öt alakalommal felkeresik a fürdőt (összegyűjtenek a kuponfüzetbe öt pecsétet), akkor a hatodik belépőjegyet ajándékba kapják. Az akció augusztus 31-ig tart. Ezen felül 10 alkalmas víz alatti gyógytorna bérlet is váltható 15 ezer forintért, amihez egy alkalmat ajándékba adnak. A vízi tornákat hétköznapokon 8 és 16 óra között tartják a fürdő gyógyászati részlegén.

Lipót: továbbra is érvényes a Lipóti Termálfürdő keddi akciója. Ennek keretében a hét második napjain a felnőtt és a gyermek belépők árából 300 forint, a családi belépők árából 500 forint kedvezményt nyújtanak. A keddi akció augusztus 15-ig tart.

Magyarhertelend: július 25-én 16 órától standuppal, operettel és közismert slágerekkel szórakoztatják a fürdőzőket a Hertelendi Termálfürdőben.

Mezőkövesd: a Zsóry Fürdőben található csúszdaparkba érvényes kiegészítő jegy augusztus 15-ig kedvezményes, 1000 forintos áron vásárolható meg. (A csúszdajegy alap belépőjegy mellé vásárolható, a csúszdák csak 120 centiméteres vállmagasság felett használhatók).

Szigetvár: 17 óra után – hétfőtől péntekig – kedvezményes áron válthatók belépők a Szigetvári Gyógyfürdőben. A késő délutáni belépő ára egységesen 1000 forint. Az akció augusztus 31-ig tart. Ezen a héten pedig egy masszázs akciót is kínálnak: a 20 perces frissítő masszázs ára mindössze 2000 forint.