• Mind a Hungarospa strandján, mind a fedett Aqua-Palace élményfürdőben rengeteg szórakozási lehetőség várja a legfiatalabb fürdővendégeket.

  • A hajdúszoboszlói fürdőkomplexumban minden adott a kisgyerekes családok kikapcsolódásához.

Van egy dolog, amiben egészen biztosan hatalmas fejlődésen mentek keresztül a hazai fürdők, ez pedig a gyerekbarát szolgáltatások köre. A sekély vizű betonmedence és egy kis játszótér párosától mára eljutottunk odáig, hogy egyes helyeken külön fürdőrészleget alakítottak ki kifejezetten a gyerekek számára.

A gyerekbarát szolgáltatások terén mindig is élen járt a hajdúszoboszlói Hungarospa. Elég csak arra gondolni, hogy az elmúlt években az Omega medence szomszédságában új játszóteret alakítottak ki és két vadonatúj – árnyékolókkal felszerelt – gyermekmedencét is átadtak. A strandon belül található Aquaparkban pedig állatfigurás medence, gyerekcsúszdák, játszótér mellett 6-12 évesek számára kialakított kalandmedencék is találhatók.

A nyári szezonban a strandi Vízipók Meseszínpadon minden héten szerdától szombatig, 14:30-tól gyerekprogramokat tartanak, ezek közé tartoznak az animációk és a kézműves foglalkozások.

Hungarospa Hajdúszoboszló gyerekmedence

S ha mindez nem lenne elég, a fedett Aqua-Palace élményfürdő első emeletén egy külön gyerekvilág részleget alakítottak ki. Itt bébi-anyuka medence, bébi úsztató medence, pezsgőmedence, állatfigurás családi medence, bébi- és gyerekcsúszdák is vannak. Mindezek mellett gyerekfoglalkoztató terem, játszóház, pihenő, pelenkázó és szoptató helyiség is a vendégek rendelkezésére áll.

AquaPalace Hajdúszoboszló gyerekvilág családbarát

Érdemes azt is tudni, hogy az Aqua-Palace élményfürdőben már újraindult a babaúszás. Erre júliusban hétfőn, szerdán és szombaton 10:30-tól van lehetőség. (A babaúszásra előzetes egyeztetés szükséges a 06 52 558 558-as 302-es mellékű telefonon, vagy érdeklődni lehet az aqua-palace@hungarospa.hu e-mail címen.)

Az alsós általános iskolások számára jó hír, hogy a Kajla útlevelük idén nyáron is jelentős kedvezményt biztosít számukra a Hungarospa strandján. A Kajla útlevéllel rendelkezők ugyanis 2300 forint helyett 1800 forintért válthatnak diák strandbelépőt. Az akció egészen augusztus 31-ig tart.

A Hungarospa szolgáltatásiról további információkat talál ide kattintva, a fürdőkomplexum honlapján.

Hungarospa Aquapark gyerekvilágA cikk megjelenését a Hungarospa Zrt. támogatta.