• Koncertek, gyerekprogramok, kedvezményes jegyek várják a fürdőzőket.

  • Néhány helyen bepótolják a Strandok Éjszakájára tervezett esti fürdőzést.

Budapest – Széchenyi Gyógyfürdő: augusztus elsején többféle programot tartanak a patinás gyógyfürdőben. 11 és 13 órakor Brass Dance koncert lesz, 14 és 16 órakor idegenvezetés gyógyvízkóstolóval, 17:30-tól pedig Swing á la Django, azaz filmzenék modern köntösben.

Debrecen: augusztus elsejére Aqua Manó Partyval és kézműves foglalkozásokkal készülnek az Aquaticum strandján. A programot rossz idő esetén a mediterrán élményfürdőben tartják.

Győr: jelentős kedvezményt kínál a győri lakosok számára a Rába Quelle fürdő. Az augusztus 24-ig tartó akció keretében a helyi lakosok közül a gyerekek (18 éves korig) 900 forintért, a nyugdíjasok 1500 forintért válthatnak napi belépőt. A győri SINOSZ, MVGYOSZ, MÁK igazolvánnyal rendelkező nyugdíjasok számára pedig 900 forint a napi belépő.

Hajdúszoboszló: akik a Hungarospa strandjára mennek idén nyáron, azok ne felejtsék otthon a Kajla útlevelüket. A fürdő nyári akciójának keretében ugyanis a Kajla útlevél 500 forint kedvezményt biztosít a diák strandbelépőjegyek árából. Az akció augusztus 31-ig tart.

Magyarhertelend: augusztus 2-án, azaz vasárnap 16 órától Békefi Viktória és Feng Ya Ou ad koncertet a fürdő színpadán.

Tiszakécske: a Barack Thermal Resort az egész nyári szünidő alatt – kedd kivételével – minden nap animációs foglalkozásokkal várja a családokat. Az egész napos programok 9:30-kor kezdődnek és a részletes listájukat megtalálja a honlapjukon.

A kedvezőtlen időjárás miatt néhány fürdő lemondta a július 25-i Strandok Éjszakáját. Egyes helyeken azonban pótolják a programot.

Budapest – MOM Sport: július 30-án tartják meg az eredetileg múlt szombatra meghirdetett programokat. Ebből az alkalomból az éjfélig tartó nyitvatartás mellett szinkronúszás-bemutatóval, csoportos fitnesz órákkal, szépségtanácsadással, kuponokkal és nyereményjátékkal várják 19 órától a vendégeket.

Nagykanizsai Uszoda: augusztus elsején 22 óráig lesznek nyitva. Napközben strandröplabda-bajnokságot, a gyerekeknek ügyességi versenyeket, a felnőtteknek sörivóversenyt, strand szépe választást, bikini bemutatót tartanak.

Túrkeve: augusztus elsején éjfélig lesz nyitva a Túrkevei Termálfürdő, zenés programot is tartanak, az egyik kültéri medencénél habpartyval egybekötve.