Lipóti TermálfürdőA település neve országszerte ismertté vált a falu péküzeme révén. Számos fejlesztésnek köszönhetően lassan már a Lipóti Termálfürdő is hírnevet hozhat a településnek.

Település és fürdő

Lipóton 660-an élnek, a település Mosonmagyaróvár közelében található, a Duna jobb partján, a Szigetköz közepén. Lipóton egy 1968-as kutatófúrás révén találtak termálvizet, amit 2004-ben gyógyvíznek nyilvánítottak. A Lipóti Pékség és a fürdő mellett a faluban egy kertészeti szövetkezet is működik.

Gyógyhatás

Kopásos gerinc- és ízületi betegségek, különféle gyulladások, reumatikus panaszok, balesetek utókezelése esetén javasolt.

Szolgáltatások

A Lipóti Termál- és Élményfürdőben két gyógyvizes medence nyak- és váll zuhannyal, élménymedence, strandmedence, gyermekpancsoló és sportmedence található. A medencéken kívül egy különleges “malomszauna”, masszázs, strandröplabda és strandfoci pálya, minigolf is a vendégek rendelkezésére áll. A termálfürdő fedett részleg híján nem üzemel egész évben, általában április vége és szeptember vége között várják a vendégeket.

A Lipóti Termálfürdő belépőjegyeinek árait ide kattintva találja!Elérhetőség

9233 Lipót, Fő út 84.

Telefon: +36-96-215-723

weboldal