• Kimondottan szép természeti környezetben található a Lipóti Termálfürdő.

  • A pékséglánc mellett ma már egyre többen a kitűnő termálfürdőjéről is ismerik a település nevét.

  • A termálstrand egész évben várja a fürdőzni vágyó vendégeket.

Érdekességek és tudnivalók a lipóti fürdőről

1. A Győr-Moson-Sopron megyei Lipóton több mint 700-an élnek. A település Mosonmagyaróvár közelében található, a Duna jobb partján, a Szigetköz közepén. Lipóton egy 1968-as kutatófúrás révén találtak termálvizet, amit 2004-ben gyógyvíznek nyilvánítottak. A Lipóti Pékség és a fürdő mellett a faluban egy kertészeti szövetkezet is működik.

2. A lipóti minősített gyógyvíz kopásos gerinc- és ízületi betegségek, különféle gyulladások, reumatikus panaszok, balesetek utókezelése esetén javasolt.

3. A Lipóti Termál- és Élményfürdőben két gyógyvizes medence nyak- és váll zuhannyal, élménymedence, strandmedence, gyermekpancsoló és sportmedence található. A medencéken kívül egy különleges „malomszauna”, masszázs, strandröplabda és strandfoci pálya, minigolf is a vendégek rendelkezésére áll.

Lipót Termálstrand

Szubjektív vélemény a lipóti fürdőről

Nyári strandolások ideális helyszíne lehet a lipóti fürdő, ahol hatalmas zöldterületek, számos medence várja a kikapcsolódni vágyó vendégeket. A termálmedencéket a szezonon kívül is üzemeltetik, így a kültéri gyógyfürdőzés kedvelőinek is jó választás lehet a fürdő.

A Lipóti Termálfürdő belépőjegyeinek árait ide kattintva találja!

A termálfürdő nyitvatartási idejéről itt tájékozódhat.Elérhetőség

9233 Lipót, Fő út 84.

Telefon: +36-96-215-723

weboldal

Lipót község oldala

Szállás Lipóton

A település honlapján megtalálja összegyűjtve a lipóti szálláshelyek listáját. A szimpatikus szálláshelyet érdemes közvetlenül megkeresni és egyből náluk foglalni (nem szállásportálon keresztül).

A lenti térképen láthatja, hogy merrefelé található a Lipóti Termálfürdő:


Itt megnézhet egy videót is a lipóti fürdőről: