• Vízi torna, zenés éjszakai fürdőzés, idegenvezetéssel egybekötött fürdőbejárás is lesz a héten.

  • A nyugdíjasoknak több fürdő is speciális kedvezményt kínál.

Csongrád: nem program, nem akció, hanem egy fontos információ. Gépészeti meghibásodás miatt várhatóan szeptember 30-ig zárva tart a Csongrádi Gyógyfürdő és Uszoda.

Budapest: a Turizmus Világnapja alkalmából ezen a héten idegenvezetéssel egybekötött bejárást tartanak több fővárosi fürdőben. A Gellért Gyógyfürdőben szombaton, a Dandár Gyógyfürdőben szombaton és vasárnap, a Csillaghegyi fürdőben pénteken és szombaton, a Pesterzsébeti fürdőben pedig pénteken és szombaton lesznek a bejárások. A részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Erről budapesti turisztikai honlapon talál bővebb információkat.

Demjén: szeptember 23-24-től kezdődően a pénteki és szombati éjszakai fürdőzést medencés discóval kötik össze a demjéni termálfürdőben. A zenés program 21 órakor kezdődik, a medencéket 1:30-kor zárják.

Leányfalu: az Európai Sporthét keretében szeptember 23-án reggel 7 órától vízi tornával, szeptember 24-én 16 órától vízi jógával és tajcsival várja vendégeit a Leányfalui Termálfürdő.

Miskolctapolca: szeptember 24-én, azaz most szombaton éjszakai fürdőzés lesz az Ellipsum élményfürdőben. A relax csarnok négy medencéje és a kültéri ülőmedence áll majd a vendégek rendelkezésére 20 óra és éjfél között. Az esti belépő 4570 forintba kerül.

Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő: ingyenes szaunaprogramokat tartanak az Aquarius Élményfürdőben minden szerdán, pénteken és szombaton. A felöntésekre 16:30-kor, 17:30-kor és 18:30-kor kerül sor. A szaunaprogramokhoz szaunás belépőt kell váltani, valamint előzetes regisztráció is szükséges.

Pápa: minden hétfőn és csütörtökön jelentős kedvezményt kínál a nyugdíjasok számára a Várkertfürdő. Ezen a két napon a nyugdíjfolyósító igazolványának a felmutatása 50 százalékos kedvezményre jogosít a napijegyek árából. Az akció december 31-ig tart.

Pusztaszentlászló: szerdánként és szombatonként érvényes az Aqua Barbara Termálfürdő nyugdíjas kedvezménye. Ezen a két napon a szenior korosztály számára csak 1800 forintba kerül a napi fürdőbelépő. A termálfürdő 10 és 18 óra között tart nyitva.

Tiszakécske: többféle akciót is kínál a Barack Gyógy- és Élményfürdő. Hétköznapokon a délutáni belépőjegyek árából 20 százalékos kedvezményt biztosítanak. Ez a felnőtt, nyugdíjas és a gyermek jegyekre is érvényes. Ez az akció év végéig érvényes. Szeptember elején újraindult a „Termál Napok” nevű kedvezmény is. Hétfőnként és szerdánként 2500 forintért váltható belépő, valamint ezeken a napokon a fürdő étterme is jelentős kedvezménnyel várja a vendégeket. Az akció jövő év májusának végéig érvényes, ez alól csak a hétfőre és a szerdára eső kiemelt időszakok jelentenek kivételt.