Mi lehet jobb egy ilyen borongós, hűvös, esős őszi időben, mint ücsörögni a jó melegben és kellemes zenét hallgatva szaunázni?

A Magyar Fürdőszövetség 2022 október 1-2. között immáron ötödik alkalommal rendezi meg a Szaunázók Hétvégéjét. A tavalyi sikerekhez hasonlóan az eseményhez csatlakozó fürdők színes programválasztékkal várják a vendégeket. 31 fürdő az ország minden részéből csatlakozott a hétvégéhez, amelynek során a fürdőszolgáltatók szabadon szervezhetnek a szaunázáshoz kapcsolódó programokat.

Központilag egy különleges esemény várja a szaunázás szerelmeseit: október 1-jén 16 órától az összes csatlakozó szaunában ugyanaz a tematikus szauna program fog megvalósulni. Ugyanaz a zene, ugyanaz az illat és ugyanaz a koreográfia minden csatlakozó szaunavilágban Makótól Lentiig, Egerszalóktól Mórahalomig. Sőt, Nagykanizsán ezen a hétvégén avatják fel a megújult szaunát.

Az országos programban részt vevő fürdők listáját megtalálják a Magyar Fürdőszövetség honlapján.

Vendég szaunamesterek, aromaterápiás és bőrápoló programok és meghosszabbított nyitva tartás várja az érdeklődőket. Az ilyen kellemetlen őszi időjárásban a szaunázás segíti az immunerősítést, jó közérzetet biztosít és kellemes élményt nyújt.

Bükfürdő szaunavilág

Illusztráció: a Bükfürdő Thermal & Spa szaunavilága