• A címben olvashatókon felül is még számos programot rendeznek a hazai termálfürdők a héten.

  • Gyógyászati és online jegyvásárlási kedvezményt is kínálnak egyes helyeken.

Agárd: október 7-én 17:30 és 21:30 között szaunaestet és éjszakai fürdőzést, október 8-án 18:30 és 22:30 között szaunaestet, éjszakai fürdőzést és vízi aerobikot tartanak az Agárdi Gyógyfürdőben.

Balmazújváros: gyógyászati akciót hirdetett a Kamilla Gyógyfürdő. Az egészségbiztosító által támogatott kezeléseket alkalmanként 500 forint helyett most mindössze 250 forintért kínálják. A kedvezmény az október elseje után felíratott kezelésekre vonatkozik. A fürdőben a gyógyvizes gyógymedence, az iszappakolás, a súlyfürdő, az orvosi gyógymasszázs, a víz alatti vízsugármasszázs és a gyógytorna érhető el támogatással. (A gyógyfürdőben ezen a héten péntekig karbantartási szünet van, szombat reggel nyitnak újra).

Cegléd: a Ceglédi Gyógyfürdőben a szokásos szombat esti fürdőzés most egy kicsit bulisabb hangulatú lesz, hiszen DJ Stella retro slágerekkel szórakoztatja az éjszakai fürdővendégeket. A szaunába is érvényes jegy ára 3000 forint.

Debrecen: szombaton éjszakai fürdőzés lesz az Aquaticum mediterrán élményfürdőben. 19 órától DJ gondoskodik a zenéről. Az esti belépőjegyek ára egységesen 3900 forint.

Igal: október 8-án – három év kihagyás után – ismét OktóberFestet rendez az Igali Gyógyfürdő. Ezen a napon sörivó versennyel, táncbemutatóval, majd sváb medencebállal várják a fürdőzőket. Sőt, egész hétvégén, tehát szombaton és vasárnap is oldtimer bemutató is lesz a gyógyfürdő területén. A Pécsi Veteránjármű Egyesület szervezésében számos régi autót csodálhatnak meg a vendégek.

Kaposvár: október 8-án évadnyitó éjszakai fürdőzés lesz a Virágfürdőben. A jó hangulatról DJ Voluman gondoskodik és szaunaszeánszokon is részt vehetnek a vendégek. A belépő felnőtteknek 2080 forint, diákoknak és nyugdíjasoknak 1560 forint, a szauna kiegészítő jeggyel együtt ugyanez 3380 és 2600 forintba kerül.

Miskolctapolca: a határozatlan idejű bezárás előtt még egy éjszakai fürdőzést azért tartanak a Barlangfürdőben. Október 8-án, 18 órakor kezdődik a program és ezen a napon 22 óráig lesznek nyitva. Szaunaszeánszokat is tartanak, de ezekre előzetes regisztráció szükséges. A fürdőbelépő 3400 forintba, a szaunába is érvényes jegy 4700 forintba kerül.

Mórahalom: az online jegyvásárlást népszerűsítő akciót hirdetett a Mórahalmi Gyógyfürdő. Október 28-ig, az OSZ22 kuponkóddal 22 százalékos árengedményt biztosítanak a netes jegyárakból.

Szeged: október 7-én, azaz most pénteken 21 óra és éjfél között zenés éjszakai fürdőzés lesz a Napfényfürdő Aquapolisban. A Forrás Spa részlegben tartott programra 3700 forintba kerül a belépő, a szaunaprogramokon pedig 350 forintért vehetnek részt. Kizárólag 16 éven felüliek látogathatják az esti programot.