• Gyógyászati és online jegyvásárlási kedvezményt kínálnak egyes fürdők, de több helyen éjszakai fürdőzéseket is tartanak a héten.

  • Gyomaendrődön megismétlik a Szaunázók Hétvégéjét.

Celldömölk: szerdákra és péntekekre érvényes nyugdíjas akciót hirdetett a Vulkán Gyógy- és Élményfürdő. Ezen a két napon a nyugdíjas napijegy 1350 forintba, celldömölki nyugdíjasoknak pedig csak 1100 forintba kerül. Az árak a szekrényhasználat díját is tartalmazzák. A kedvezmény a tanítási szünetek idején nem lesz érvényes.

Gyomaendrőd: október 15-én és 16-án ismét Szaunázók Hétvégéjét tartanak a Liget Gyógyfürdőben. Mindkét nap 14, 15, 16 és 17 órakor lesznek a szaunaprogramokat. Ezen a fürdővendégek alkalmanként 800 forintért vehetnek részt.

Hajdúszoboszló: a támogatott gyógykúrán résztvevők számára egy akciós lehetőséget biztosít a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő október 15. és december 9. között. Ebben az időszakban egy hétköznap felhasználható, az Aqua-Palace élményfürdőbe szóló belépőt kapnak ajándékba. A csomagajánlat ezen felül tartalmazza a megszokott kedvezményeket is, azaz a 3. kúrától kezdődően 10 százalékos törzsvendég kedvezményt, legalább 4 napig tartó kúra esetén egy vasárnapi gyógyfürdő belépőt, továbbá a kezelési napokon egy pohár gyógyteát, vagy egy palack Pávai ásványvizet.

Mórahalom: aki teheti, annak érdemes a belépőjét online megvásárolni a Mórahalmi Gyógyfürdőbe. Október 28-ig az OSZ22 kuponkód felhasználásával ugyanis 22 százalékos kedvezményt biztosítanak az interneten megvásárolt jegyek árából.

Szeged: október 14-én, pénteken zenés éjszakai fürdőzést tartanak a Napfényfürdő Aquapolisban, azon belül is a Forrás Spában. A 21 óra és éjfél közötti programra a belépőjegy 3700 forintba kerül.

Szigetvár: október 15-én, azaz most szombaton éjszakai fürdőzés lesz a Szigetvári Gyógyfürdőben. A program 19 órakor kezdődik és 23 óráig tart. Az esti belépő 2000 forintba kerül, de akinek van Szigetvár kártyája, annak csak 1200 forint az esti jegy ára.

Tiszakécske: október 15-én éjfélig tartó fürdőzést tartanak a Barack Gyógy- és Élményfürdőben. A vendégeket szaunaszeánszokkal is várják, 18 órától DJ Göme zenél az uszodatérben, 20 órától pedig filmvetítés lesz. A 14 órától megvásárolható belépő ára felnőtteknek 3400 forint, gyerekeknek, nyugdíjasoknak 3000 forint, helyi lakosoknak 2700 forint.