• A címben szereplő programokkal várják a fürdők ezen a héten a vendégeket.

  • Továbbra is egész jó nyugdíjas kedvezményeket lehet találni.

Celldömölk: október eleje óta ismét nyugdíjas fürdőnapokat tart a Vulkán Gyógy- és Élményfürdő. Szerdánként és péntekenként a nyugdíjas napijegy 1350 forintba, helyi nyugdíjasoknak 1100 forintba kerül.

Debrecen: október 22-én családi nap lesz az Aquaticum mediterrán élményfürdőben. 13:30 és 17:00 között aquafitnesszel, bűvészcsákó és varázspálca készítéssel, varázslatos családi túrával, lufi sarokkal és családi aerobikkal várják az érdeklődőket.

Demjén: most pénteken, október 21-én szüreti medencebált tart a Demjéni Termálfürdő. Retró slágerekkel, forralt borral, boros akciókkal készülnek erre az estére. A fürdő ezen a napon is éjjel 2-ig lesz nyitva.

Hajdúböszörmény: október 21-én, pénteken ismét zenés szaunaszeánszok lesznek a Bocskai Gyógyfürdőben. 17:30-tól kezdődően három felöntésen vehetnek részt a vendégek, ennek az ára 1900 forint.

Kaposvár: a Virágfürdőben tartott kiemelt szaunaprogramok résztvevői egy pecsétgyűjtő füzetet kapnak. Akik jövő év április 15-ig összegyűjtenek 10+1 pecsétet, azokat egy „Törzsvendég” feliratú szaunalepedővel ajándékozzák meg. Ide kattintva további részleteket olvashat erről és a fürdő szaunaprogramjairól is.

Pápa: továbbra is érvényes a Várkertfürdő „nyugdíjas napok” kedvezménye, amit érdemes kihasználni. Ennek keretében ugyanis hétfőnként és csütörtökönként 50 százalékos kedvezménnyel kínálják a nyugdíjas belépőket. Az akció az év végéig tart.

Szeged: október 21-én, pénteken éjszakai fürdőzés lesz a Napfényfürdő Aquapolisban. A Forrás Spa részleg ezen az estén 21 óra és éjfél között tart nyitva, 22 és 23 órakor szaunaprogramokkal. Az esti belépő 3700 forintba kerül, az éjszakai fürdőzésen csak 16 éven felüliek vehetnek részt. Az érvényes diákigazolványt felmutatók 15 százalék kedvezményt kapnak a belépőjegy árából.

Vásárosnamény: október 22-én, azaz most szombaton, habpartys éjszakai fürdőzés lesz a Szilva Termálfürdőben. A 20:30 és 0:30 közötti programra 1600 forintba kerül a belépőjegy.