• Utoljára nyáron volt egyszerre annyi fürdős program, mint amennyi a mostani hosszú hétvégén lesz.

  • Éjszakai fürdőzésekkel, szaunaprogramokkal, tökfaragással, filmvetítéssel készülnek a fürdők.

Agárd: a hosszú hétvége alatt éjszakai fürdőzéssel és szaunaestekkel várja vendégeit az Agárdi Gyógyfürdő. Ezeket a programokat szombaton, vasárnap és hétfőn 18:30 és 22:30 között tartják.

Budapest: október 29-én, szombaton zenés éjszakai fürdőzés lesz az Aquaworld élményfürdőben. A Halloween jegyében rendezett program 21 órától éjjel 1-ig fog tartani. Az esti fürdőzésre csak online elővételben lehet belépőt vásárolni 7500 forintért. A helyszínen azok tudnak jegyet venni, akik kiegészítő esti belépőt váltanak a napi jegyük mellé, ennek az ára 3500 forint.

Cserkeszőlő: október 29-én délutáni szaunaprogramokat tartanak a cserkeszőlői fürdőben. Ezek 14, 16 és 18 órakor kezdődnek. Október 30-án pedig tökfaragás lesz a fürdő bejáratánál, ahol teával és forralt borral várják a vendégeket. A töklámpások készítéséhez a tököt a készlet erejéig tudnak biztosítani.

Csongrád: október 29-én szaunafelöntéseket tartanak a nemrég újranyitott Csongrádi Gyógyfürdőben. A szaunaprogramok 17, 18 és 19 órakor kezdődnek. A hosszú hétvégére meghosszabbított nyitvatartással készül a csongrádi fürdő, szombaton, vasárnap és hétfőn 10-től 21 óráig, kedden 10-től 20 óráig lesznek nyitva.

Debrecen: most szombaton filmvetítés lesz az Aquaticum Termálfürdő kinti medencéjénél. 19 órától az Üvegtigris című vígjátékot lehet megnézni. Rossz idő esetén ezt november 5-én pótolják. A moziestre a napijegyek érvényesek.

Esztergom: október 29-én, azaz most szombaton Halloween party lesz az Aquasziget fürdőben. A 20 órától éjjel 1-ig tartó program idején DJ Luigi gondoskodik a jó hangulatról. Az esti belépő 2200 forintba kerül, a szaunaszeánszokon pedig alkalmanként 800 forintért vehetnek részt.

Gyula: október 30-án, vasárnap éjszakai fürdőzést tartanak az AquaPalota élményfürdőben. A fürdőzés 20 órakor kezdődik és éjfélig tart, a belépő pedig 2500 forintba kerül.

Hajdúböszörmény: halloweeni éjszakai fürdőzés és szaunaszeánsz party lesz a Bocskai Gyógyfürdőben október 28-án. A fürdőzés 20:30-tól éjfélig tart, a szaunaszeánszok pedig 21, 22 és 23 órakor kezdődnek. Az éjszakai fürdőzésre 1900 forintba kerül a belépő, a három szaunafelöntésen szintén 1900 forintért vehetnek részt.

Hajdúnánás: október 30-án meghosszabbított nyitvatartással várja a fürdőzőket a Hajdúnánási Gyógyfürdő. Ezen a napon 22 óráig lesznek nyitva és 17 órától kezdődően óránként tartanak szaunaszeánszokat.

Hajdúszoboszló: halloweeni medenceparty lesz október 31-én az Aqua-Palace Élményfürdőben. A zenés program 17 órától 20 óráig fog tartani.

Miskolctapolca: a Barlangfürdő újranyitásának másnapján, október 29-én máris programot tartanak. Halloween dekorációval, kézműves foglalkozásokkal, éjszakai fürdőzéssel és tematikus szaunaprogramokkal készülnek erre a napra. Az éjszakai fürdőzésre 3400 forintba kerül a belépő.

Mórahalom: október 30-án megünneplik, hogy a gyermekfürdőt és a szaunavilágot 12 éve nyitották meg. Akik ezen a napon egy legalább 20 cm átmérőjű töklámpással érkeznek a mórahalmi fürdőbe, azok 2000 forintért válthatnak belépőt. A fürdőben gyerekprogramokat, szaunaprogramokat és töklámpás szépségversenyt tartanak.

Sárvár: éjszakai fürdőzés lesz október 29-én a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben. A 18 órától éjjel 1-ig tartó programra 2900 forintba kerül a belépő. A napijegy mellé esti kiegészítő belépő is váltható 1500 forintért.

Vásárosnamény: október 31-én, hétfőn halloweeni esti fürdőzés lesz a Szilva Termálfürdőben. 17 órától tökfaragással, arcfestéssel, jelmezes felvonulással várják a vendégeket. A fürdő ezen a napon 22 óráig lesz nyitva.