• Szeptember közepén kezdődött egy rövidebb karbantartási szünet a Csongrádi Gyógyfürdőben.

  • Műszaki meghibásodás miatt a háromnaposra tervezett leállás végül több hetet vett igénybe.

Egyszer már beharangoztuk a Csongrádi Gyógyfürdő újranyitását, azonban most úgy tűnik, hogy októbert 25-én, azaz kedden már tényleg újranyitnak. Szeptember 19-én kezdődött egy három napig tartó hálózatfertőtlenítés a fürdőben, azonban akkor nem tudtak újranyitni a negyedik napon.

Mint kiderült, a gépházban egy szivattyú szűrőfedele meghibásodott, így a gépészeti térben lévő szivattyúk víz alá kerültek. Emiatt viszont a medencék működtetését, a létesítmény fűtését, valamint a használati melegvízellátást nem lehetett biztosítani. Akkor még úgy tűnt, hogy szeptember 30-ig befejezik a munkákat, de ez elhúzódott egy kicsit.

Az újranyitást követően rövidítenek a korábban megszokott nyitvatartási időn, de a gyógyfürdő, valamint a szauna továbbra is a hét minden egyes napján nyitva lesz. A fürdő hétfőtől csütörtökig 10 és 18 óra között, péntektől vasárnapig 10 és 20 óra között várja a vendégeket.

A szauna délutánonként üzemel. Hétfőtől csütörtökig 15 óra és 17:30 között, pénteken 15 óra és 19:30 között, a hétvége két napján pedig 14 óra és 19:30 között.

A csongrádi fürdő azért még így is egész jó és értékarányos szolgáltatást nyújt. A fedett részlegben tanmedence, wellness gyógymedence, gyógyászati gyógymedence, merülőmedence található, ezen felül szabadtéri úszómedence és élménymedence is a kínálat része. A fürdő minősített gyógyvízzel rendelkezik, valamint számos fürdőgyógyászati kezelést is kínálnak.

Csongrád Gyógyfürdő gyógymedencéje

Csongrád-Csanád megye gyógyvizeiről és gyógyfürdőiről itt olvashat.