• Műszaki hiba miatt kellett időlegesen bezárni a Csongrádi Gyógyfürdőt.

  • Remélhetőleg a hét második felében ismét megnyithatják a kitűnő gyógyvizéről és a kedvező jegyárairól ismert fürdőt.

  • Frissítve: a meghibásodás javítása elhúzódik, így nem tud a héten újranyitni a fürdő!

Amennyiben minden a tervek szerint halad, akkor ezen a héten újra megnyitja kapuit a Csongrádi Gyógyfürdő. A létesítményt a múlt hét első három napján tervezett hálózatfertőtlenítés miatt amúgy is zárva tartott volna, viszont csütörtökön nem tudtak újranyitni, ugyanis műszaki meghibásodás történt a gépészeti rendszerben.

A probléma miatt az épület meleg víz ellátása és a medencék hőmérsékletének tartása nem lett volna biztosított. A javítási munkák várhatóan szeptember 30-ig fejeződnek be, azaz a hétvégén már újra birtokba vehetik a vendégek a fürdőt.

A gyógyfürdőben egész évben a vendégek rendelkezésére áll a fedett részlegben működő tanmedence, a wellness gyógymedence, a gyógyászati gyógymedence, a hideg vizes merülőmedence, szabadtéren pedig az úszómedence és részben az élménymedence.

A fürdő minősített gyógyvize idegrendszeri és mozgásszervi megbetegedések, reumatikus és nőgyógyászati problémák, kopásos ízületi megbetegedések kezelésére és megelőzésére alkalmas. A gyógyfürdőben támogatott fürdőgyógyászati kezelések is elérhetők.

A Csongrádi Gyógyfürdő mindig is a kedvező jegyárairól volt ismert és ez még az idei áremelés után is igaz. Jelenleg a felnőtt napijegy 2200 forintba, nyugdíjasoknak és diákoknak 1800 forintba kerül, de a többi jegytípus és a gyógyászati kezelések ára is az olcsóbbak közé tartozik. Reméljük nem húzódik el a javítás és tényleg újra tudnak nyitni a héten.

Csongrádi Gyógyfürdő éjszakai fürdőzés