• A jól megszokott nyugdíjas kedvezmények mellett megyei árengedménnyel, helyi lakosoknak szóló kedvezménnyel és éjszakai fürdőzéssel is készülnek a fürdők novemberre.

  • Ráckevén igazi fürdős-szaunázós programözön várja a vendégeket.

Ráckeve: elképesztően sok programmal készül az Aqua Land Termálfürdő erre a hétre is. Szerdán, csütörtökön és pénteken délutáni szaunaprogramokkal várják a vendégeket 17, 18 és 19 órakor. Ezen felül szerdán fürdőruhamentes szauna estet és éjszakai fürdőzést is tartanak 20 órától éjjel fél 2-ig. Csütörtökön 10 százalékos kedvezményt biztosítanak a nyugdíjas belépők árából. Pénteken 12 órától kezdődően víz alatti csoportos gyógytornán is részt vehetnek a fürdővendégek. Este pedig Aqua Cinema vízi mozi lesz a Caracalla medencében, továbbá fürdőruhamentes szaunashow-val is készülnek. Az esti program 20 órától éjjel fél 2-ig tart.

Szombaton Aqua Cinema vízi mozi lesz a Caracalla medencében, büfével a medenceparton. Valamint ezen felül a hétvégén, szombaton és vasárnap rendezik a X. Harvia-Saunabau Országos Szaunamesterbajnokságot. Vasárnap noxnoctis fürdőruhamentes szauna estet tartanak éjszakai fürdőzéssel 18-tól 23 óráig. A fürdő programjairól további információkat olvashat a honlapjukon.

Celldömölk: november 5-én, azaz most szombaton zenés éjszakai fürdőzés lesz a Vulkán Gyógy- és Élményfürdőben. A 17 órától éjfélig tartó programra mindössze 1000 forint a belépő. Szombaton és vasárnap a helyi lakosokat is egy kedvezménnyel várják: 750 forintért válthatnak napi belépőjegyet ezen a két napon.

Debrecen: november 5-én, szombat délután családi napot tartanak az Aquaticum mediterrán élményfürdőben. 13:30-tól aquafitnesszel, halloweeni álarckészítéssel, családi boszorkány túrával, vízi aerobikkal várják a vendégeket.

Hajdúböszörmény: a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei lakosok novemberben minden pénteken 10 százalékkal olcsóbban válthatnak belépőt a Bocskai Gyógyfürdőbe. A kedvezmény igénybevételéhez a lakcímkártya bemutatása szükséges.

Jászszentandrás: november 5-én ismét megnyitja kapuit a Jászszentandrás Termálfürdő és Kemping. Mostantól szombatonként és vasárnaponként várják a fürdőzőket, de nyitva lesz az apartman és a vendégház is. Éjszakai fürdőzésre is lehetőség lesz, hiszen szombaton reggel 8-tól éjfélig tartanak nyitva.

Pápa: továbbra is elérhető a Várkertfürdő „nyugdíjas napok” kedvezménye. Ez azt jelenti, hogy hétfőnként és csütörtökönként 50 százalékos kedvezménnyel válthatnak napi belépőt a nyugdíjasok. Ehhez ne felejtsék otthon a nyugdíjfolyósítótól kapott igazolványukat. A kedvezmény a hétfőre és a csütörtökre eső ünnepnapok kivételével december végéig érvényes.

Sárvár: ezen a héten a keddre eső munkaszüneti nap miatt nem volt érvényes, de a jövő héttől ismét igénybe vehető a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő „nyugdíjas kedd” nevű akciója. Keddenként a nyugdíjas vendégek 1500 forintért válthatnak napi belépőt a fürdőbe.