• A 2022-es évet akár termálvizes medencében is búcsúztathatjuk, hiszen idén is több fürdő rendez szilveszteri fürdőbulit.

  • A belépők egyes helyekre már online elővételben megvásárolhatók, az árakban nagy a szórás.

A frissített, bővített szilveszteri programajánlónkat itt találja. A hazai fürdők egy része hagyományosan éjszakai fürdőzéssel búcsúztatja az évet, illetve köszönti a következő esztendőt. Olykor egész komoly fürdőbulikat is tartanak szilveszterkor. Néhány termálfürdő már meg is hirdette a 2022-es szilveszteri programját, de az év végéhez közeledve azért várhatóan még bővülni fog ez a kör.

A Ceglédi Gyógyfürdő hetekkel ezelőtt beharangozta a szilveszteri medencés buliját, amit 20 óra és éjjel 2 között tartanak. A zenét két DJ biztosítja, a vendégeket welcome drinkkel várják, éjfélkor pezsgőt is kínálnak. Ezen az estén a fürdő szaunái is a vendégek rendelkezésére állnak. A belépőjegyek online elővételben – 8900 forintért – vásárolhatók meg a fürdő weboldalán.

Amikor nem jött valami közbe (például a 2020-as járványhelyzet), akkor mindig tartott szilveszteri fürdőzést a budapesti Aquaworld élményfürdő is. Náluk idén a szilveszteri Aqua Party 21 órakor kezdődik és 2:30-ig fog tartani. Rengeteg programmal készülnek a szinkronúszó bemutatótól kezdve a lézershow-n át az éjféli tűzijátékig bezárólag. A játszóházban külön gyerekprogramokat is rendeznek. Online elővételben válthatók belépők, felnőtteknek 29 ezer, gyerekeknek (14 éves korig) 19 ezer forintért.

Egyes fürdők már meghirdették a szilveszteri programot, de részleteket majd később közölnek. A hajdúszoboszlói Aqua-Palace élményfürdőben 21 órától lesz szilveszteri party. Ez a korábbi években nagyszabású programot takart és egész hamar elkeltek a jegyek, tehát nem árt majd résen lenni és időben belépőt vásárolni.

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben október 29-én volt a legutóbbi éjszakai fürdőzés, a következőt pedig december 31-én tartják. Szintén szilveszteri szauna és fürdő partyval várják majd a vendégeket a Baranya megyei Magyarhertelenden, a Hertelendi Termálfürdőben is.

Szilveszter éjszakai fürdőzés

 

Máshol nem szilveszterkor, hanem előtte két nappal rendeznek esti fürdőzést. Ilyen előszilveszteri programmal készül a Zalakarosi Fürdő, ahol december 29-én 21 óra és éjjel 2 között tartanak zenés fürdőbulit. Az este sztárvendége Vastag Csaba lesz. Belépők online elővételben válthatók, november 30-ig 6900 forintos áron.