• Országszerte esti programokkal készülnek a fürdők az év utolsó napjára.

  • Sok helyen sztárvendég is fellép szilveszterkor.

  • Akiknek más programjuk van december 31-re, azok több előszilveszteri esti fürdőzés közül is választhatnak.

November elején már írtunk arról, hogy sok hazai termálfürdőben esti programmal készülnek az év utolsó napjára. Azóta viszont több újabb fürdő harangozta be, hogy éjszakai programot tartanak december 31-én, ezért most visszatértünk a témára.

Néhány helyen nem szilveszterkor, hanem egy-két nappal korábban rendeznek éjszakai fürdőzést. Ezek között is akadnak egész jó programok, ezért külön is kitérünk az előszilveszteri kínálatra. Akármelyik fürdőt is választanák, ajánlott elővételben jegyet vásárolni, nehogy szilveszter napján derüljön ki, hogy már nincs szabad férőhely az esti programra.

Szilveszteri fürdős programok 2022-ben

Remek programmal készül december 31-re a ráckevei Aqua Land Termálfürdő. Az esti fürdőbuli 19 órától éjjel 3-ig tart és a vendégek rendelkezésére áll a fedett fürdő, a Vitál központ és a szabadtéri Caracalla medence. A fedett fürdőben DJ biztosítja a zenét, egész éjjel szaunafelöntéseket is tartanak, lesz tűzijáték, filmvetítés,  valamint akár szilveszteri vacsorán is részt vehetnek. A szilveszteri programról és a jegyárakról minden további információt megtalálnak a termálfürdő honlapján.

A Ceglédi Gyógyfürdőben december 31-én szilveszteri medencés buli lesz, amit 20 óra és éjjel 2 között tartanak. Cegléden a zenét két DJ biztosítja, a vendégeket welcome drinkkel várják, éjfélkor pezsgőt is kínálnak. Ezen az estén a fürdő szaunái is a vendégek rendelkezésére állnak. A belépőjegyek online elővételben – 8900 forintért – vásárolhatók meg a fürdő weboldalán.

Amikor nem jött valami közbe (például a 2020-as járványhelyzet), akkor mindig tartott szilveszteri fürdőzést a budapesti Aquaworld élményfürdő is. Náluk az idei szilveszteri Aqua Party 21 órakor kezdődik és 2:30-ig fog tartani. Rengeteg programmal készülnek a szinkronúszó bemutatótól kezdve a lézershow-n át az éjféli tűzijátékig bezárólag. A játszóházban külön gyerekprogramokat is rendeznek. Online elővételben válthatók belépők, felnőtteknek 29 ezer, gyerekeknek (14 éves korig) 19 ezer forintért.

Hagyományosan nagyszabású szilveszteri programokat rendeznek a hajdúszoboszlói Aqua-Palace élményfürdőben. Így lesz ez idén is, hiszen lézershow-val, habpartyval, discóval, élőzenés műsorral és sztárvendéggel (Zséda) készülnek az év utolsó napjára. A buli 21 órától másnap hajnali 4-ig tart. Felnőtteknek a belépő 19 ezer forintba, gyerekeknek, diákoknak 13.500 forintba kerül.

A makói Hagymatikum fürdőben a szilveszteri program 19:30-tól éjjel 3-ig tart. Svédasztalos vacsorával, éjféli menüvel és pezsgővel várják a vendégeket. A Hagymatikumban az este folyamán fellép az ABBA Sisters. A belépőjegy 24 ezer forintba, ennek a VIP változata (szaunával, szaunaszeánszokkal) pedig 29 ezer forintba kerül.

Szilveszteri bulival készül december 31-re a Leányfalui Termálfürdő. 20 óra és éjjel 2 óra között DJ biztosítja a zenét és lézershow is lesz. A programra 15 ezer forintba kerül a belépő, amiből 7000 forint a büfében levásárolható.

Szilveszteri medenceparty lesz a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben is. A hajnali 4-ig tartó program során légtornász bemutatót, beltéri tűzijátékot is tartanak, fél 1-kor pedig az Irigy Hónaljmirigy fog fellépni a sárvári fürdőben. A belépők árát megtalálják a fürdő weboldalán.

A Hertelendi Termálfürdőben december 31-én 18 órától éjjel 2:30-ig tartó bulit rendeznek. A jó hangulatról két DJ gondoskodik, de szaunaprogramokkal, tombolával, ünnepi ételekkel is készülnek erre az estére. A belépőjegy elővételben 9000 forintba, a helyszínen 10 ezer forintba kerül.

medence szilveszteri éjszakai fürdőzéssel

Előszilveszteri fürdős programok 2022-ben

December 30-án búcsúztatják az évet a kaposvári Virágfürdőben. Erre az estére zenés programmal, selfiebox-szal és pezsgős koccintással készülnek. Napközben és az este folyamán több szaunaszeánszon is részt vehetnek a vendégek.

Előszilveszteri éjszakai fürdőzés lesz december 30-án a tiszakécskei Barack Gyógy- és Élményfürdőben. A vendégeket pezsgővel fogadják, 18 órától DJ zenél az uszodatérben, 20 órától pedig filmvetítés is lesz. A termálfürdő ezen az estén éjfélig tart nyitva. A belépőjegy ezen a napon felnőtteknek 3900 forintba, gyerekeknek és nyugdíjasoknak 3500 forintba, helyi lakosoknak 3200 forintba kerül.

Nem deklaráltan előszilveszteri program, de december 30-án megtartja a szokásos pénteki éjszakai fürdőzését a szegedi Napfényfürdő Aquapolis. A zenés fürdőzés 21 órától 23:40-ig tart a Forrás Spában és a vendégek akár szaunaszeánszokon is részt vehetnek. Az esti belépőjegy ára 3700 forint.

December 29-én érdemes felkeresni a Zalakarosi Fürdőt, ahol 21 óra és éjjel 2 között tartanak zenés fürdőbulit. Az este sztárvendége Vastag Csaba lesz. Belépők online elővételben válthatók 6900 forintos áron.