• Több fürdő is a bérletekre szóló akciót hirdetett, egész jelentős kedvezmények is elérhetők.

  • A mostani héten sem maradunk éjszakai fürdőzések nélkül, valamint több fürdőbe is ellátogat a Mikulás.

Balmazújváros: erre a hétre bérletakciót hirdetett a Kamilla Gyógyfürdő. A vasárnapig érvényes akció keretében a bérletek 15 százalékos kedvezménnyel vásárolhatók meg. A bérletek árát akár SZÉP Kártyával is kifizethetik.

Berekfürdő: december elsejétől kezdődően jelentős kedvezménnyel vásárolhatók meg a Berekfürdői Gyógyfürdőbe szóló 2023-as bérletek. A felnőtt éves bérlet 110 ezer helyett 90 ezer forintba kerül. A diák, nyugdíjas, illetve kistérségi éves bérlet ára 90 ezer helyett 75 ezer forint. Állandó berekfürdői lakosok számára az éves bérletet most 60 ezer helyett 38 ezer forintért kínálják. Üdülőtulajdonosok pedig 75 ezer helyett 65 ezer forintért válthatnak 2023-as bérletet.

Cegléd: december 3-án a megszokott szombati éjszakai fürdőzés szaunaesttel is kiegészül a Ceglédi Gyógyfürdőben. A 20:30-tól 23:30-ig tartó programra 3000 forintba kerül a belépőjegy.

Debrecen: december 3-án, szombaton zenés éjszakai fürdőzés lesz az Aquaticum mediterrán élményfürdőben. Az esti program 19 órától éjjel fél 1-ig tart, a belépő pedig 3900 forintba kerül.

Hajdúnánás: most szombaton 15 órától kézműves foglalkozásokkal várja a legfiatalabb vendégeket a Hajdúnánási Gyógyfürdő. Ráadásul erre a napra meghosszabbított nyitvatartással készülnek, csak 22 órakor zár a fürdő.

Miskolctapolca: december 4-én, azaz most vasárnap Mikulás nap lesz a Miskolctapolca Barlangfürdőben. A gyerekek találkozhatnak és fotózkodhatnak a Mikulással és szaloncukor-kereső játékban is részt vehetnek.

Ráckeve: jó hír az Aqua Land Termál- és Élményfürdőbe látogatóknak, hogy megújult a Caracalla medence, a Vitál Központ termálvizes medencéje a napokban megszépül és december 2-án ismét birtokba vehetik a fürdőzők. Pénteken szaunaestet tartanak „decemberi olvasatban”, éjszakai fürdőzéssel 20:00 és 1.30 között, gyümölcs-, és zöldségkínálással, korlátlan Keve Gyöngye ásványvíz és gyógytea fogyasztással. Pénteken és szombaton vízi mozival várják a fürdőzőket. Szombatra Cinema büfével, forró italokkal, finomságokkal is készülnek. Ezen a hétvégén érkezik az Aqua Land mikulása, aki több időpontban is ellátogat a fürdőbe: pénteken 16 és 22 óra között, szombaton 16 és 23 óra között, vasárnap 10 és 16 óra között.

A Szauna Weekend keretében szombaton 13:00-tól 23.30-ig, vasárnap 10:00-től 17:00-ig szaunaprogramokkal várják a vendégeket, valamint relaxációs szaunaestet is tartanak. A programok tematikáját továbbra is a tél, mint évszak, a december, mint hónap és az adventi témák hatják át. A krampuszok helyett pedig a szaunamesterek virgácsolnak. A fürdő programjairól további részleteket olvashat a honlapjukon és a Facebook oldalukon.

Szeged: decemberben is folytatódnak a Napfényfürdő Aquapolis pénteki éjszakai fürdőzései. Most pénteken is 21 óra és 23:40 között várják a fürdőzőket a Forrás Spában. A vendégek 22 és 23 órakor szaunaszeánszokon is részt vehetnek. Az esti belépőjegy ára 3700 forint.

Tiszaújváros: bérletakciót hirdetett a Tiszaújvárosi Gyógyfürdő. A január elsejéig érvényes akció keretében a 10 alkalmas bérletek 1 ajándék alkalmat is tartalmaznak. Ez igaz a felnőtt, a nyugdíjas, a diák és a szaunabérletekre is. A megvásárolt bérletek 12 hónapig érvényesek.