• Az előttünk álló hétvégére több fürdő is éjszakai fürdőzéssel készül.

  • Az esti programokat sok helyen szaunaszeánszokkal is kiegészítik.

  • Csongrádon fürdős szülinapot tartanak.

Cegléd: szombatonként mindig éjszakai fürdőzést rendeznek a Ceglédi Gyógyfürdőben, ami december 10-én szaunaesttel is kiegészül, összesen négy szaunaprogrammal várják a vendégeket. Az esti belépőjegy ára 3000 forint.

Csongrád: péntektől hétfőig ünnepli a felújítás utáni újranyitásának hetedik évfordulóját a Csongrádi Gyógyfürdő. Nagyon olcsó belépőkkel és programokkal várják a fürdőzőket, erről itt olvashat további részleteket.

Hajdúnánás: bérletakciót hirdetett a Hajdúnánási Gyógyfürdő. A december 23-ig megvásárolt, 10 alkalmas bérletek árából 10 százalékos kedvezményt biztosítanak. A bérletek 1 évig érvényesek.

Kaposvár: zenés éjszakai fürdőzés lesz december 10-én a Virágfürdőben. A hangulatfelelős ismét DJ Voluman, az este folyamán három alkalommal szaunaszeánszokat is tartanak. Az esti felnőtt belépő 2080 forintba, az ifjúsági és nyugdíjas jegy 1560 forintba kerül. Ugyanezért a két jegytípusért szaunahasználattal együtt 3380, illetve 2600 forintot kell fizetni.

Miskolctapolca: éjszakai fürdőzés lesz december 10-én a Miskolctapolca Barlangfürdőben. A 18 és 22 óra közötti program ideje alatt szaunaszeánszokon is részt vehetnek az érdeklődők. Az esti fürdőjegy 4100 forintba, a szaunaprogramokra is érvényes belépő pedig 5650 forintba kerül.

Ráckeve: aki szereti a szaunaprogramokat, annak érdemes felkeresnie az Aqua Land Termálfürdőt, hiszen hétről hétre órási választékot kínálnak a szaunafelöntésekből. Hétköznap délutánonként 16 órától kezdődnek a programok, pénteken szaunaestet rendeznek, hétvégén pedig Sauna Weekendet. Most péntek és szombat este sem marad el az Aqua Cinema, azaz az esti medencés mozizás.

Érdemes azt is tudni, hogy hétvégenként aquafitness-t is tartanak a fürdőben. Új masszázsokkal is bővült kínálatuk: shiatsu-, tigger-, japán arcmasszázs és kineziotape verziókkal. A közelgő ünnepek kapcsán pedig új ajándékutalványokat kínálnak, ezek akár online is megvásárolhatók.

Szeged: decemberben folytatódnak a Napfényfürdő Aquapolis jól megszokott pénteki éjszakai fürdőzései. A Forrás Spában ezen a héten is 21 óra és 23:40 között várják a fürdőzőket, 22 és 23 órai kezdettel szaunaszeánsszal kiegészítve.

Szigetvár: szombatra éjszakai fürdőzéssel készül a Szigetvári Gyógyfürdő. A 19-től 23 óráig tartó fürdőzésre 2500 forintba kerül a belépő, akik rendelkeznek Szigetvár kártyával, azok pedig mindössze 1500 forintért válthatnak esti jegyet.

Tiszakécske: december 10-én, most szombaton éjszakai fürdőzés lesz a Barack Gyógy- és Élményfürdőben. 18 órától DJ Göme zenél az uszodatérben, 20 órától pedig medencés mozizás is lesz: az Üzlet bármi áron című filmet lehet megnézni. A fürdő ezen a napon éjfélig tart nyitva.

Tiszaújváros: zenés éjszakai fürdőzés lesz december 10-én a Tiszaújvárosi Gyógyfürdőben. Fellép Josh és Betti, de hab- és lufipartyval, fényshow-val is készül a fürdő. A 20:15-től éjfélig tartó programra 3500 forintba kerül a belépő.